Haber 16

En acı karne günü!

Gaziantep’te, karnesini alan Yusuf Özkan, bir saat sonra arkadaşlarıyla birlikte oynadığı binanın çökmesi sonucu enkaz altında kalarak hayatını kaybetti

En acı karne günü!

Gaziantep’te, ilköğretim Okulu 3. sınıf öğrencisi 9 yaşındaki Yusuf Özkan, okulların yarıyıl tatiline girmesi nedeniyle, dün saat 12.00’de karnesini alıp evine geldikten sonra, arkadaşlarıyla oynamak için kullanılmayan eski muhtarlık binasına koştu. Çocuklar burada oynamaya başladı. Tek katlı bina, içinde çocuklar oynarken, belirlenemeyen bir nedenle aniden çöktü. Enkaz altında kalan 9 yaşındaki Yusuf Özkan olay yerinde hayatını kaybetti. Vatandaşlar tarafından enkazın altından çıkarılan Ahmet Özkan ile Murat Coşkun, çağrılan ambulansla hastaneye götürüldü. İki çocuğun durumunun ağır olduğu bildirildi.

Olay yerine giden Sivil Savunma ve İtfaiye ekiplerine, binada bir çocuğun daha olduğu bilgisi verilmesi üzerine, enkaz kaldırma çalışması başlatıldı. Bu sırada da köy imamı, cami hoparlörlerinden “Herkes çocuğunu kontrol etsin, çocuğuna ulaşamayan bildirsin” anonsu yaptı. Çağrıya yanıt veren olmayınca enkaz kaldırma çalışması durduruldu.

AĞABEYİ KAHROLDU


Enkaz altında hayatını kaybeden Yusuf Özkan’ın babası Resul Özkan’ın çiftçilikle uğraştığı ve 6 kardeşi daha olduğu öğrenildi. Olay sonrasında gözyaşlarına boğulan ağabey Cuma Özkan, kardeşinin karnesindeki bütün notlarının da ‘Pekiyi’ olduğunu söyledi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ