Haber 16

Erdoğan BDP’yi yerden yere vurdu

Başbakan Erdoğan çadır eylemleri ve Cuma namazı çıkışıyla gündeme gelen BDP’yi Muş’ta yaptığı…

Erdoğan BDP’yi yerden yere vurdu
  • Politika / Son Dakika
  • 30 Nisan 2011
  • Erdoğan BDP’yi yerden yere vurdu için yorumlar kapalı
  • 343 KEZ OKUNDU

Başbakan Erdoğan çadır eylemleri ve Cuma namazı çıkışıyla gündeme gelen BDP’yi Muş’ta yaptığı mitingde yerden yere vurdu.


“Kürt sorunu benim için bitmiştir. Benim için Kürt kardeşlerimin sorunu vardır” diyen Erdoğan, BDP’nin Cuma namazı çıkışına sert tepki gösterdi.


Erdoğan, “Apo’yu peygamber zannadenlerle işimiz olmaz. Bizi aldatanlarla, benim Kürt kardeşlerimi aldatanlara karşı hep beraber olacağız. Onlara sandıklarda gereken cevabı vereceğiz” dedi.


Erdoğan’ın küfürlü konuşmasıyla sert eleştirilere uğrayan CHP liderine de sözü vardı. Erdoğan, “Ben Kılıçdaroğlu’nun annesine saygı duyuyorum. Çünkü biz analara saygı duyarız. Biz annelerin ayağının altını öperiz. Bu yaşımda bile… Biz bu edeple terbiye ile büyüdük… Ana gibi yar olmaz diyoruz” dedi.


Muş’ta konuşan Erdoğan’ın gündemdeki konularla ilgili değerlendirmeleri şöyle oldu:


KÜRT SORUNU YOK KÜRT KARDEŞLERİMİN SORUNU VAR:
Kardeşlerim bu ülkede kardeşi kardeşe düşürenlerle biz bir yere varamayız.. .Bu ülkeyi bölmeye çalışanlarla biz bir yere varamayız. Bu ülkede bölücü terör örgütü ile bu bölgeyi ayağa kaldıramayız. Demokratik idareye hükmetmek isteyenlerle bir yere varamayız. Bakıyorsunuz tehditler, yakarız yıkarız. Neden? Özgürlük demokrasi bu değil… Ben bu ülkede 74 milyonun hepsini aynı şekilde sevdim sevmeye de devam edeceğim… Benim için artık bu ülkede Kürt sorunu bitmiştir… Kürt kardeşlerimin sorunu vardır… Kürt sorunu yoktur…


APO’YU PEYGAMBER İLAN EDENLE İŞİMİZ OLMAZ:
Tayyip Erdoğan sizin efendiniz değil hizmetkarınızdır… Biz halka hizmetin hakka hizmet olduğunu biliyoruz. Ama dinimizi bile zedelemeye çalışanlar var. Cuma ne demektir, … Cuma camii, cuma mescidi vardır. Birlik beraberlik orada oluşur. Terör örgütü ne diyor. devletin imamlarının ardında namaz olmaz diyor. Yav sizin namazla ne işiniz var… Apo’yu peygamber ilan edenle bizim işimiz olamaz… Bu oyuna gelmeyeceğiz bu oyunu birlikte bozacağız.


BAYRAĞI YAKIYORLAR:
ABD’nin CIA ajanları artık BDP ile çalışıyorlar… Biz bunları söylemeye mecburuz. Sorarım benim Kürt kardeşlerime bu BDP bu bölgede ne getirdi. Söyler misiniz? Ne getirdi, altyapı mı okul mu yol mu? Sadece belli tutturdukları bir şey var hepsi bu. Bu işi başaramayacaklarını anladıkları için dinimizle dalga geçiyorlar, bayraklarımızı yakıyorlar… Bu arttı. Bu bayrak sizi niçin bu kadar rahatsız ediyor.


12 EYLÜL’DE CHP-BDP BİRLEŞTİ:
Bunlar terörden acıdan besleniyorlar. Bunların ne yapmak istediklerini görmenizi oynanan oyunu 12 Haziran’da bozmanızı istiyorum… 12 Eylül’de bu BDP-CHP ile birleşti. Parti kapatma oylamalarına katılmadılar. Kapanırsa bir tane açarız diyorlar bundan besleniyorlar.


ÇADIRDA MAĞDUR EDEBİYATI:
12 Haziran yaklaştı… Şimdi ne yapıyorlar… çadırlar kuruyorlar… Mağdur edebiyatı yapıyorlar. Mitingse gel yap, yürüyüşse yap. Ama bunlar neden yapıyorlar yol kesmeye alışmışlar… Her şeyi yasalar çerçevesinde yapsak olmaz mı? BDP’nin vekili yüzü maskeli terör örgütü mensupları ile aynı karede. BDP’den dışarıya molotofkokteyli atılıyor.


KILIÇDAROĞLU’NUN ANNESİNE SAYGI DUYUYORUM: Bunların bu ülkede nasıl küfrettiklerini duydunuz değil mi? Ben Kılıçdaroğlu’nun annesine saygı duyuyorum. Çünkü biz analara saygı duyarız. Biz annelerin ayağının altını öperiz. Bu yaşımda bile… Biz bu edeple terbiye ile büyüdük… Ana gibi yar olmaz diyoruz.


FAİLİ MEÇHULLARİN HESABINI BUNLAR SORAMAZ: Bunlar nabza göre şerbet sunuyorlar… Mafyaya cuntaya sahip çıkan faili meçhullerin hesabını soramazlar.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ