Haber 16

Erdoğan Edirne’de Konuşuyor

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Edirne Selimiye Meydanı’nda gerçekleşen mitingde konuşuyor…

Erdoğan Edirne’de Konuşuyor
  • Politika / Son Dakika
  • 19 Mart 2014
  • Erdoğan Edirne’de Konuşuyor için yorumlar kapalı
  • 490 KEZ OKUNDU

-Rabbim tarihte yaşadığımız acı olayları Rabbim inşallah yaşatmasın…

-Çanakkale’deki Edirne’deki şehitlerimiz anarak Türkiye’mizin daha da ileri gitmesi için çalıştık. Memleketlerine baktım şehitlerimizin kardeşliği gördüm. Edirneli kardeşlerimden rica ediyorum, gidin Edirne’deki şehitlikleri gezin. Orada mezar taşlarında yazan isimlerde Türkiye haritasını göreceksiniz. Orada Kars, Van, Edirne, Hatay, Tekirdağ, Rize, ne ararsan hepsi var. Orada Üsküp, Batı Trakya var. Gümülcüne’yi görüyorsun orada. Ta Senegal’den gelen müslüman kardeşlerimiz var. Filistin’i, Mısır, Suriye’yi görüyorsunuz. Bulgaristan, Bosna Hersek’ten gelenleri görüyorsunuz.

KILIÇDAROĞLU YALAN ATIP GİDİYOR

-Türkiye Cumhuriyeti’nin şimdi Balkanlara, Ortadoğu’ya tüm dünyadaki kardeşlerimize neden sahip çıktığımızı anlıyor musunuz? Ben sizinle tarihi bir konuşma yapıyorum burada. Miting yapmıyorum. Bildiklerinizi bilmeyenlere anlatın. Kılıçdaroğlu buraya geldiğinde proje mi konuştu ne konuştu? Yalan attı getti. Edirne’de yerel seçimler ile ne kazandıracaksınız onu söyleyin. Ben size plan, program ve projelerle konuşuyorum.

İDEOLOJİYE Mİ YOKSA HİZMETE Mİ OY VERECEKSİNİZ?

-Kardeşlerim ben size projelerimizi ve yaptıklarımızı anlatıyorum. Hayalleri değil gerçekleri ve yaptıklarımızı anlatıyorum. Kılıçdaroğlu size anlatsa anlatsa SGK’daki yıllarını anlatır. Ey CHP’ye gönül veren kardeşim esere mi oy vereceksiniz, size hizmet edene mi oy vereceksiniz, yoksa meydanlarda ideolojik, yalan, iftira atan kişilere mi oy vereceksiniz? Allah insan için aklı verdi, düşünmeyi emretti.

BİRİNCİ ÇIKMAZSAN BIRAKMAYA HAZIR MISIN?

-Benim partim seçimlerden birinci parti çıkmazsa ben genel başkanlık görevimi bırakırım. Kılıçdaroğlu, bizim arkamızdan nal toplar. Ben bırakmaya hazırım. Sen bırakmaya hazır mısın? Bırakamazlar. Koltuğun sıcaklığı onları bırakmaz.

BİRİ ÇIKIYOR 3. KÖPRÜYÜ YIKICAM DİYOR

-Kılıçdaroğlu şimdi çıkmış İstanbul’a bir aday bulmuş. İhraç ettikleri adamı geldiler İstanbul’a aday yaptılar. Şimdi biri çıkmış diyor ki ben belediye başkanı olunca 3.köprüyü yıkıcam diyor. Biri çıkıyor silüeti bozuyor diyorlar. Herhaled silüeti takım elbise zannediyor. Ey Kılıçdaroğlu ey Pensilvanya biz eser belediyeciliği yapmaya geliyoruz.

12 VAR ÇOK ÇALIŞACAĞIZ

-12 gün var. Kapı kapı dolaşmamız lazım. Onların ablaları var bizim ablalarımız burada. Abilerimiz de burada. Durmak yok yola devam. Onun için çok çalışacağız.

AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİ EDİRNE’NİN SORUNLARINI ÇÖZECEK

-Ben İstanbul Belediye başkanı olduğum zaman İstanbul susuzdu, hava kirliliği vardı. Ama çözdük. 180 kilometrelik dağdan su getirdik. Biz dertliyiz dertli. Daha Edirne’nin alt yapısı ve kanalizasyonu hala nehirlere akıyor. Bu nasıl belediyecilik. Edirneliler AK Parti’ye oy versin. Biz Edirne’nin tüm sorunlarını halledelim.

-CHP-MHP ruh ikiziydi Pensilvanya’yı da yanlarına alınca bunlar ruh üçüzü oldular.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ