Haber 16

Erdoğan’a destek veren Ülkücüler

Başbakan Erdoğan’ı Ankara’da karşılayanlar arasında ülkücüler de vardı..

Erdoğan’a destek veren Ülkücüler
  • Son Dakika / Yerel Haberler
  • 10 Haziran 2013
  • Erdoğan’a destek veren Ülkücüler için yorumlar kapalı
  • 355 KEZ OKUNDU

Başbakan Erdoğan Adana ve Mersin programlarının ardından Ankara’da coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanmıştı. Binlerce kişi havalimanına giderken binlerce kişi de yol boyunca Erdoğan’a destek için konvoy oluşturdu.


Erdoğan’a destek pankarları arasında en büyük dikkati ‘Dik dur eğilme ülkücüler seninle’ pankartı çekti. Üzerinde Ülkü Ocakları sembolü bulunan pankartın altında Etimesgutlu Bozkurtlar ifadesi yer alıyordu.


Pankartla ilgili Ülkü Ocakları Genel Merkezi ise çok sert bir açıklama yaptı ve ‘Kemik yalayıcıları’ gibi ağır bir ifade kullandı.


İşte Ülkü Ocakları Genel Merkezi’nin yaptığı o açıklama:


Sosyal medya aracılığı ile paylaşılan bir fotoğrafta kendilerini “Etimesgut Ülkücüleri” olarak tanıtan ve Ocağımızın logosunun da basılı olduğu bir afiş ile Başbakan’a destek verdiklerini ifade eden bir takım kemik yalayıcılar bulunmaktadır.  Bir yerlere yanaşmak, yamanmak ve nemalanmak için zerre miktarındaki şahsiyetleri ve haysiyetleri dahil her şeylerini ortaya koysalar dahi yetmeyeceğini bilenlerin oynadığı bu tiyatroyu defalarca gördük.


“ANKARA KEDİSİNİ ÇOK İYİ TANIYORUZ”


Kendilerinden menkul kıymetleri olmayanların “Ülkümüz, davamız ve Ocaklarımız” üzerinden kıymet devşirme çabalarına onlarca kez şahit olduk. Gittikleri yerin yenisi olamayanları da biliyor ve onların değirmenine su taşıdıkları Ankara kedisini de çok iyi tanıyoruz.  Ocaklarımızı kendi şahsi menfaatlerine alet etmek isteyenler ve buna prim vererek bu kutlu sancağın üzerinden kirli oyunlarını tezgahlamaya çalışanlar iyi bilsinler ki ellerinde tuttukları brandanın metrekare cinsinden fiyatına dahi alınıp satılacak değerleri yoktur. Bu yüzdendir ki çabaları beyhude, gayretleri boşa ve hezeyanları anlamsızdır.


“KİRLİ HESAPLARA GİRMEKTEN VAZGEÇSİNLER”


Hiç kimse unutmasın ki, yapılanlar, yapılmak istenenler ve tezgahlanmaya çalışılan oyunların hepsinin ayrımında ve takibindeyiz. Yeri ve zamanı geldiğinde bu saygısızlık ve hadsizliklerin hesabı elbette sorulacaktır. Altından kalkamayacakları böyle bir tavrın içine girenleri uyarıyoruz. Akıllarını başlarına alsınlar ve derhal bu soytarılıktan vazgeçsinler. Bu açıklamamız benzeri kirli hesaplara giren ve girmeyi arzulayan herkes için açık bir uyarıdır.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ