Haber 16

Erdoğan’a TT Arena’da tepki!

TT Arena’nın açılış programına katılan Başbakan Erdoğan, bazı taraftar gruplarının tepkisi nedeniyle stattan erken ayrıldı.. Futbol Federasyonu Başkanı Özgener, Erdoğan’ın çok üzgün olduğunu söyledi.

Erdoğan’a TT Arena’da tepki!
  • Son Dakika / Spor
  • 15 Ocak 2011
  • Erdoğan’a TT Arena’da tepki! için yorumlar kapalı
  • 281 KEZ OKUNDU

Erdoğan’la birlikte açılışa gelen bakanlar da stattan ayrıldı..


Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgenel, ‘Bu stadın yapımında büyük çabaları olan Başbakanınımıza bu tür protestolar doğru değildi’ dedi..


Açılışta yapılan protestolar nedeniyle Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’la beraber bakanlar ve TFF Başkanı Mahmut Özgener ile tüm kulüp başkanları Türk Telekom Arena Stadı’nı terk ettiler!


BASKETBOL ŞAMPİYONASI’NDA DA BENZER OLAYLAR YAŞANMIŞTI


Dünya Basketbol Şampiyonası’nda da benzer bir olay yaşanmıştı. Cumhurbaşkanı Gül ve Başbakan Erdoğan milli maç sırasında yine bir grubun tepkisiyle karşılaşmıştı. Miller daha sonra bu ayıp için özür dilemişti.


ULTRASLAN ALKIŞLADI


Başbakan Erdoğan’ın stada gelişinin anonsu sırasında Ultraslan Grubu’nun alkışladığı, bazı tribünlerin ise tepki gösterdiği görüldü.


Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Erdoğan Bayraktar’ın konuşması sırasında protestolar çoğaldı.


Başbakan Erdoğan’ın ardından açılış için gelen bakanlar ile Gençlik ve Spor Genel Müdürü Yunus Akgül, Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik, Kulüpler Birliği Vakfı Başkan Vekili Göksel Gümüşdağ ve bazı kulüp başkanları da stadı terk ettiler.


AKGÜL: G.SARAY TARAFTARI NANKÖR DEĞİL, OLAY PROVOKE


Gençlik ve Spor Genel Müdürü Akgül, açılışta her şeyin güzel başladığını ancak yaşananların hoş olmadığını ifade ederek, ”Bu stadın en başından beri buraya yapılması düşüncesi Sayın Başbakan’a aittir. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı iken bunu dillendirdi, daha sonra da hükümet olduğu zaman bizlere bürokratlarına talimat vererek, stadın burada yapılmasını sağladı. Şu anda da çevre düzenlemesiyle ilgili yollarla ilgili Sayın Başbakan’ın talimatıyla müthiş bir çalışma yapıyoruz” diye konuştu.


Statta yaşananların organize olduğunu düşündüğünü ifade eden Akgül, ”Bugün burada yaşananların tamamen organize olduğunu düşünüyorum. Çünkü Galatasaray taraftarı bu kadar nankör olamaz. Öyle olmadıklarını düşünüyorum. Çünkü daha önce defalarca Galatasaray taraftarları böyle olmadığını ispatladı. Yaşananların Galatasaray taraftarı tarafından yapıldığını düşünmüyorum. Organize bir hareketti, nasıl bir organizasyondu bilmiyorum ama çok kötü bir organizasyon yapıldı. Bu akşam çok kötü anılarla buradan ayrılıyoruz” ifadelerini kullandı.


ÖZGENER: BÖYLE BİR BAŞBAKANA YAPILMAMALIYDI


Futbol Federasyonu Başkanı Özgener ise ”Böyle bir Başbakan’a sahipken maalesef onu son derece üzdük. Bunu kabullenmek kesinlikle mümkün değil” dedi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ