Haber 16

Erdoğan’dan PKK’ya flaş çağrı!

Başbakan Erdoğan “Operasyonlar konusunda ‘Bölücü terör örgütüyle mücadelemiz sürecektir fakat siyasi uzantısıyla müzakereleri yapabiliriz’ dedik. Şu anda da aynı noktadayız. Amaç bölücü terör örgütünün Türkiye’yi terk etmesidir” dedi

Erdoğan’dan PKK’ya flaş çağrı!
  • Gündem / Son Dakika
  • 09 Ocak 2013
  • Erdoğan’dan PKK’ya flaş çağrı! için yorumlar kapalı
  • 246 KEZ OKUNDU

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Nijer’de yaptığı açıklamada bölücü terör örgütünün provokasyonlarının yeni olmadığını belirterek, ”’Bu tür, barışa yönelik girişimlerde her zaman bölücü terör örgütü elinden gelen her tür olumsuz gayreti göstermiştir.
Daha önce de söyledik, ‘Operasyonlar konusunda bölücü terör örgütüyle mücadelemiz sürecektir. Fakat siyasi uzantısıyla müzakereleri yapabiliriz’ dedik. Şu anda da aynı noktadayız. Bu konuyla ilgili samimiyetimiz son günlerde attığımız adımlardır” diye konuştu.
Terör örgütünün silah bırakması yönündeki girişimlere ilişkin soru üzerine ”Bizim buradaki tek ifademiz daha önce de söyledik biliyorsunuz. Bölücü terör örgütünün kadrolarının ülkeyi terk etmesidir. Nasıl? Silahı bırakmak suretiyle terk etmesidir. Bizim niyetimiz bağcıyı dövmek değil, üzüm yemektir” dedi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ