Haber 16

Erdoğan’dan terör örgütüne sert tepki!!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ulusa sesleniş konuşmasında kanlı terör örgütü PKK’ya yönelik eleştirilerde bulundu.

Erdoğan’dan terör örgütüne sert tepki!!
  • Gündem / Son Dakika
  • 30 Eylül 2011
  • Erdoğan’dan terör örgütüne sert tepki!! için yorumlar kapalı
  • 272 KEZ OKUNDU

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ulusa sesleniş konuşmasında kanlı terör örgütü PKK’ya yönelik eleştirilerde bulundu



Başbakan Erdoğan terörle ilgili olarak yaptığı değerlendirmede şunları söyledi: “Hayata, masumiyete, huzura kasteden gözü dönmüş bu cinayet örgütü ne istiyor, kimin taşeronluğunu yapıyor?Yüzlerce kurşunla hayatlarının baharındaki evlatlarımızı öldüren bu terör örgütü neyin mücadelesini vermiş oluyor? Batman’da hamile bir kadını, Mizgin Doru’yu ve 6 yaşındaki Sultan’ı öldüren yine bu örgüt değil mi?”


TERÖRÜN KİRLİ OYUNU


Hayatlarını kaybeden şehitlerimize ve bütün canlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine sabır diliyen  Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, “Türkiye bu musibeti bertaraf edecektir. Hukuk ve meşruiyet zemininden ayrılmadan gereken her adım atılacaktır. Bundan bütün vatandaşlarımızın emin olmasını istiyorum.” şeklinde konuştu.


“ÜZÜLEREK İFADE EDEYİM Kİ…”


Başbakan, Amerika Birleşik Devletleri ziyaretini de hatırlattı, Birleşmiş Milletlere yönelik eleştirilerini yineledi ve şu ifadelere yer verdi:”Üzülerek ifade edeyim ki insanlık için çözümler üretmek üzere kurulmuş bulunan bütün bu uluslararası kurum ve kuruluşlar, birkaç büyük ülkenin kısır menfaat hesaplarına teslim edilmiş durumdadır.”


“İSRAİL BATILI ÜLKELERE GÜVENİYOR”


Başbakan Erdoğan, bazı ülkeler yaptığında suç teşkil eden eylem ve girişimlerin İsrail tarafından yapıldığında görmezden gelinmesini eleştirerek, “Neye güveniyor? Bugüne kadar yaptığı yanlışları görmezden gelen Batılı ülkelere güveniyor. Artık deniz bitmiştir; dünya eski dünya değil, bunu herkesin görmesi lazım.” dedi.


“İZİN VERMEYECEĞİZ!”


Kıbrıs’ta yaşanan sondaj gerginliğine de değinen Erdoğan, “Sayın Eroğlu Rumların petrol ve doğal gaz arama çalışmalarında ısrar etmesi durumunda, iki tarafın temsilcilerinin yer aldığı özel amaçlı bir komisyon kurulmasını öneriyor. Eğer bu iyi niyetli çaba da karşılıksız bırakılırsa, o takdirde ne Türkiye’nin, ne KKTC’nin böyle oldu bittilerle hak kaybına uğratılmasına asla izin vermeyeceğimizi de herkesin bilmesi gerekiyor.” ifadelerini kullandı.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ