Haber 16

Erzurum’a bir büyük organizasyon daha

FISU Denetleme Komitesi Başkanı Kairis Ulp, Kış Oyunları’nın açılış törenlerini çok etkileyici bulduğunu söyledi. Daha önce böyle bir organizasyon görmediğini söyleyen Ulp, açılışı anlatmak için kelime bulamadı.

Erzurum’a bir büyük organizasyon daha

Uluslar arası Üniversite Sporları Federasyonu (FISU) Denetleme Komitesi Başkanı Kairis Ulp, devam eden Erzurum 2011 Kış Oyunları’nı değerlendirdi.


Güler yüzü ve sempatik yapısıyla herkesin beğenisini kazanan Ulp, oyunlar için hazırlanan Açılış Töreni’ni çok ‘güçlü’ buldu. Ulp konuyla ilgili olarak, ‘’Açılış töreni ve gösterilen emek gerçekten muhteşemdi. Çok etkilendim. Stadyumun dolu dolu olması beni gerçekten çok mutlu etti. ‘Güçlü’ kelimesini kullanmanızı istiyorum. Töreni anlatacak tek kelime bu çünkü’’ dedi.


DAHA ÖNCE BÖYLE İYİSİNİ GÖRMEDİM


FISU Denetleme Komitesi Başkanı Kairis Ulp, daha önce bir çok açılış töreni izlediğini belirterek, ‘’Bu kadar iyisini daha önce görmedim’’ dedi. Kar yağışı ve soğuk havaya rağmen stad içerisinde sergilenen performansın tüm tribünleri ısıttığını vurgulayan Ulp, ‘’Genelde yaz oyunlarındaki törenler hava şartları nedeniyle uzun, kış oyunlarındaki kısa tutulur. Sizinki yaz serenomisi gibi uzun ve coşkuluydu’’ dedi.

AKSAKLIKLAR HER ORGANİZASYONDA OLUR


Ulp, organizasyonda ufak tefek bazı aksaklıkların yaşandığını ve bunun da gayet doğal bir durum olduğunu söyledi. ‘’Her uluslararası organizasyonda olduğu gibi burada da bazı aksaklıklar yaşanıyor. Organizasyonda görevli insanlar çok çalışıyor. Aksaklıkların yaşanması gayet doğal. Bir de siz ilk kez bir kış oyunları organizasyonu düzenliyorsunuz’’ dedi.

ERZURUM KIŞ OLİMPİYATI DÜZENLEYEBİLİR


FISU Denetleme Komitesi Başkanı Kairis Ulp, Erzurum’un kış oyunlarının ardından başka uluslar arası organizasyonlara ev sahipliği yapması gerektiğini söyledi.

Ulp, ‘’Kış oyunlarının ardından federasyonlar kış sporlarıyla ilgili uluslar arası organizasyonlar düzenlemek için çaba sarfetmeli. Erzurum mevcut yapısına yeni tesisler ekleyerek kış olimpiyatı düzenleyecek kapasiteye gelir, ve düzenleyebileceğine de gönülden inanıyorum. Ancak söylediğim gibi olimpiyat öncesi başka uluslar arası organizasyonlar düzenlemek gerekiyor. Erzurum’a bu konuda sonuna destek oluruz’’ dedi.


HABER 7 / Universiade

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ