Haber 16

Es es dizi izle

Es es dizi izle 2008 yılında atv, 2009 yılında ise Show TV’de yayınlanmış gençlik dizisi. Show TV’de yayınlanan 4. bölüm dizinin final bölümüdür

  • Diziler / Son Dakika
  • 26 Ocak 2013
  • Es es dizi izle için yorumlar kapalı
  • 365 KEZ OKUNDU

Es es dizi
Es es dizi Eskişehir’de geçtiği için adı Eskişehirspor’un kısa adı “ES-ES”tir. Dizi 2010 İsmail Cem Televizyon Ödülleri’nde en iyi gençlik dizisi seçilmiştir. İzleyicilerden dizinin devam etmesi için istekler gelmesine rağmen, yapımcı şirket herhangi bir açıklama yapmamıştır. Toplamda 21 bölüm olarak yayınlanmıştır.Dizi, kenar mahallede büyüyen Uras’ın (Ahmet Rıfat Şungar) üniversiteye gitmek için geldiği Eskişehirde yaşadıklarını anlatıyor. Uras, üniversitede hocalık yapan Işık Hoca’nın (Erdal Beşikçioğlu) çabalarıyla üniversiteye başlar. Bu sırada Işık Hoca’nın kızı İrem’e (Leyla Tuğutlu) aşık olur. Eski sevgilisi Menekşe (Pınar Dikici) ise hala Uras’ı sevmektedir. Abisi başına bela açmaya devam etmektedir

Karakterler Uras Solmaz: Kenar mahallede büyümüştür. Anadolu Üniversitesi’nde Mimarlık bölümüde okumaktadır. Menekşe’yle eski sevgililerdir. İremden hoşlanmaktadır.
 Doç. Dr. Işık Hoca: İrem’in babası. Mimarlık bölümünde hocalık yapmaktadır. Eski karısı Rüya ile, iş ortağı ile kendisini aldattığı için ayrılmıştır. Uyuşturucudan ölmüş bir oğlu daha vardır. Uras’ın üniversiteye gelmesine yardımcı olmuştur. Kendisine kurulan bir tuzak ile hayatını kaybetmiştir.
 Tercan Solmaz: Uras’ın abisi. Uras gibi kenar mahallede büyümüştür. Geçmişte birçok suç işlemiştir ve geçmişi bir türlü peşini bırakmamaktadır. Dilşa’dan hoşlanmaktadır.
 Selmin: Uras ve Tercan’ın annesi. Pavyonlarda şarkıcılık yaparak geçimini kazanmıştır. Azmi gençliğinde ona aşıktır, hala bu aşkı devam etmektedir.
 İrem: Işık Hocayla Rüya’nın kızları. Gürel ve Uras kendisini sevmektedir. Alaz ile yakın arkadaştırlar. Uras’ı sevmektedir.
 Menekşe: Eşref’in kızı. Uras’ın eski sevgilisidir. Hala Uras’ı sevmektedir.
 Dilşa: Sevmediği biriyle; Azad’la evlendirildiği için kaçmış Eskişehir’e Hukuk okumaya gelmiştir.
 Gürel: İrem’in eski sevgilisi. İrem’i geri kazanmaya çalışmaktadır. Zengin bir ailesi vardır. İlerleyen bölümlerde Menekşe’den hoşlanmaya başlamıştır.
 Alaz: İrem’in arkadaşı. Koray’dan hoşlanmaktadır.
 Koray: Uras’ın arkadaşı. Alaz’dan hoşlanmaktadır.
 Azmi : Uras’ın annesi Selmin’den gençliğinden beri hoşlanmaktadır.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ