Haber 16

Eşref Bitlis’i JİTEM’mi öldürdü?

Eski JİTEM’ci emekli albay Arif Doğan yeni iddialarla gündemi sarsmaya devam ediyor. Doğan bu kez de Eşref Bitlis’i JİTEM’in öldürdüğünü öne sürdü.

Eşref Bitlis’i JİTEM’mi öldürdü?
  • Gündem / Son Dakika
  • 22 Eylül 2010
  • Eşref Bitlis’i JİTEM’mi öldürdü? için yorumlar kapalı
  • 269 KEZ OKUNDU


Ergenekon sanığı emekli albay Arif Doğan yeni itirafları ile gündemde. Doğan’a ait olduğu ileri sürülen bir ses kaydına göre, şüpheli bir uçak kazasında şehit olan eski Jandarma Genel Komutanı Eşref Bitlis’i de JİTEM ekibi öldürdü.

“JİTEM’i ben kurdum” diyen Ergenekon sanığı emekli albay Arif Doğan’a ait olduğu ileri sürülen bir ses kaydı daha internete düştü. Yayınlanan ses kaydına göre, Ergenekon sanığı emekli albay Doğan, JİTEM’in başında iken 7 bin ruhsatsız silah dağıtarak bölgede terörist yetiştirdiğini iddia ediyor.


TERÖRİST YETİŞTİRDİM

Doğan olduğu iddia edilen kişi ses kaydında, “JİTEM Gruplar Komutanı’yken 7 bin ruhsatsız silahı kendi adamlarıma bizzat ben dağıttım. Ben JİTEM Grupları Komutanıyım o zaman. Aynı zamanda jandarma istihbarat grupları komutanıyım Türkiye’nin. Ulan silahlı güç 10 bin kişi bende var. Bunların ne gücü var. Ben düşünüyorum kayıtsız 5 bin tane kaleşnikof dağıttım ben. 2 bin tane tabanca. Terörist yetiştirdim ben orda” iddiasında bulunuyor.

Doğan ses kaydında, Ergenekon lobi belgesinde de yer aldığı gibi tüm organize suç işlerini ve çeteleri kontrol altında tuttuklarını itiraf ediyor. Ses kaydına göre, Doğan kurduğu 10 bin kişilik JİTEM’de kendisine bağlı özel ordu ile beyaz kadın ticareti ve haraç dahil tüm kirli işleri kontrolleri altında tuttuklarını anlatıyor.


EŞREF BİTLİS’İ DE JİTEM ÖLDÜRDÜ!

Arif Doğan ses kaydında, şüpheli bir uçak kazasında şehit olan eski Jandarma Genel Komutanı Eşref Bitlis’i de JİTEM ekibinin öldürdüğünü de iddia ediyor.

Ergenekon sanığı Doğan, Bitlis’e suikasti JİTEM komutanlarından Cem Ersever’in düzenlediğini öne sürüyor ve “Ben destek vermezsem nahh öldürürlerdi” diyor.


ALEVİLERE DE SALDIRDI

Arif Doğan ses kaydında, “Alevilere yönelik sakallı kişilerin yaptığı saldırıları kendisinin yaptırdığını, saldıranların da irticacı maskeli kendi adamları olduğunu” da anlatıyor.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ