Haber 16

Ezel’in yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

Özellikle son iki bölümüyle izleyiciyi ekrana kilitleyen Ezel hayranlarına kötü bir haber var. Ezel’in yeni bölümü bu akşam yayınlanmayacak peki yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Ezel ne zaman başlayacak? Ezel saat kaçta başlayacak?

Ezel’in yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?
  • Medya-Magazin / Son Dakika
  • 29 Mart 2010
  • Ezel’in yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? için yorumlar kapalı
  • 387 KEZ OKUNDU

Ezel dizisinin yeni bölümü bu akşam ekranda olmayacak.  Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Ezel dizisinin son üç bölümünün en heyecanlı sahnelerinden oluşan kolaj bölümü ekrana gelecek.

 

Ezel’in yeni bölümü haftaya pazartesi günü yine aynı saatte yine Atv ekranlarında sizlerle olacak.

Kolajın içeriği şöyle: Ezel’de büyük sırların açığa çıkma zamanı. Beklenmedik bir teklif, Ezel, Ali ve Cengiz’i yeni bir üçlü olarak karşımıza çıkarır. Üçü birlikte Ramiz’in peşine düşerler. Ezel’in ikili oynadığı bu ittifak, zamanla başka bir şeye dönüşür. Ezel, Ramiz hakkında o güne kadar hiç bilmediği şeyler öğrenir.

Üç oğlunu kaybeden Ramiz, kızı Azad’ı ölümden kurtarabilecek mi? Azad’ı korumaya çalışan Ramiz’e yardım edecek tek kişi vardır; o da Ezel!

Bir yanda hastanede torunu için yaşamaya karar veren Mümtaz, diğer yanda babası yerine koyduğu Ramiz. Bu sefer oyunu kuran Ramiz değil Ezel olacaktır.

Mert bu kez bulduklarının peşini bırakmamaya kararlıdır. Ezel onu durdurmaya çalıştıkça, Mert gerçeklere bir adım daha yaklaşır. Ve öyle bir yere gelir ki, Ezel ya onu kurtaracaktır ya da bazı planlarından vazgeçecektir. Ezel bir kez daha Bahar’a yaklaşarak ona yardım etmeyi dener. Ancak olaylar beklediğinden farklı gelişir. Çünkü bu oyunda masumları korumak, masumiyetini korumaktan daha zordur….

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ