Haber 16

Fatih Tekke Trabzonspor’da!

Bordo mavililerin transferde uzun süredir 1 numaralı hedefi olan Fatih Tekke’de mutlu son! Protokol imzalandı.

Fatih Tekke Trabzonspor’da!
  • Son Dakika / Spor
  • 25 Aralık 2009
  • Fatih Tekke Trabzonspor’da! için yorumlar kapalı
  • 351 KEZ OKUNDU


Trabzonspor Yönetim Kurulu uzun zamandır gündeminde bulunan Fatih Tekke’yle her konuda anlaşmaya vardı ve ön protokol imzaladı.

Bordo mavililer şimdi de Zenit kulübüyle 2 milyon Euro’luk bonservis sorununu halletmeye çalışıyor. Fatih Tekke’nin menajeri Özcan Üstüntaş ise, Trabzonspor’un golcü futbolcu için bir yaşam biçimi olduğunu söyledi.

İMZALAR ATILDI


Trabzonspor’un 1 numaralı gündem maddesi olan Fatih Tekke’nin transferinde ilginç gelişmeler yaşanıyor. Bordo – mavili takımın Genel Saymanı Mahmut Aksu ve Sportif Direktör Ünal Karaman’ın yaklaşık bir hafta önce Fatih Tekke’yle bir görüşme yaptıkları ve bu görüşme sonucunda bütün şartların bir kağıda dökülerek, ön protokol yapıldığı ve imzaların atıldığı öğrenildi.


Buna göre yıllık 1 milyon 250 bin Euro’ya Trabzonspor’da oynamayı kabul eden Tekke’nin, Trabzonspor’a gelmesindeki tek engelin kulübü Zenit olduğu belirtildi. Bordo – mavili kulüpten Fatih Tekke’nin bonservis bedeli için 2 milyon Euro talep eden Zenit’in, sözleşmesi 4 ay sonra bitecek bir futbolcu için bu kadar para talep etmesi Trabzonsporlu yöneticilerin moralini bozdu. Zenit’i 1 milyon Euro’ya ikna etmeye çalışan bordo – mavililerin, Rubin Kazan’ın da Fatih Tekke için devreye girmesiyle sıkıntı yaşadığı belirtildi.


“FATİH İÇİN TRABZONSPOR BİR YAŞAM BİÇİMİ”

Fatih Tekke’nin Türkiye’deki menajeri Özcan Üstüntaş ise, golcü oyuncunun Trabzonsporlu yöneticilerle görüştüğünü doğruladı ve “Fatih için Trabzonspor bir yaşam biçimi. Trabzonspor, Zenit’ten bonservisini alsın, o bordo – mavili forma için ne gerekiyorsa yapar. Nasıl bir fedakarlık gerekiyorsa elini taşın altına koyar. Yeter ki insanlar bazı şeylerde samimi olsunlar. Her gün Fatih’in başka bir takımla anlaştığı yazılıyor. Şu ana kadar hiçbir takımla anlaşmadık. Zenit’li yöneticilerle bir görüşme yapacağım ve bu görüşmenin ardından bir çok şey şekillenecek” dedi.

YÖNETİM TRANSFER BÜTÇESİNİ ARTIRACAK

Trabzonspor yönetim kurulu, Teknik Direktör Şenol Güneş’in istediği takviyeleri gerçekleştirmek için transfer bütçesini artıracak. Bunun için kaynak arayışlarına girişen yöneticilerin, Trabzonlu işadamlarından destek beklediği belirtildi.


BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ