Haber 16

Fatih Terim, Melo’yu gözden çıkardı

Şampiyonluk hesapları yapan lider Galatasaray, dünkü antrenmanda Brezilyalı Felipe Melo ile İspanyol Albert Riera’nın kavgasıyla sarsıldı. Terim’in raporu işleri koparacak

Fatih Terim, Melo’yu gözden çıkardı
  • Son Dakika / Spor
  • 06 Nisan 2012
  • Fatih Terim, Melo’yu gözden çıkardı için yorumlar kapalı
  • 300 KEZ OKUNDU

 İdman sahasında başlayan sert tartışma, soyunma odasında yumruklaşmaya dönüştü. Riera hemen hastaneye kaldırıldı. Yönetim, Terim’in raporu doğrultusunda Melo’yu göndermeyi planlıyor.

Spor Toto Süper Lig’in zirvesine kurulan ve ‘Süper Final’e avantajlı bir şekilde girmeye hazırlanan Galatasaray, dün kavga olayıyla sarsıldı. Florya Tesisleri’nde sabah yapılan antrenmanda Brezilyalı yıldız Felipe Melo ile İspanyol oyuncu Albert Riera arasında yaşanan sert tartışma, Sarı-Kırmızılı takımın havasını bozdu. Riera hastaneye kaldırılırken acil olarak toplanan yönetim, Melo’yu göndermeyi planlıyor.

Pazar günü normal sezonun son maçını Manisaspor’la deplasmanda oynayacak olan Galatasaray, Teknik Direktör Fatih Terim yönetiminde dün sabah idmanına çıktı. Isınma hareketleriyle başlayan çalışmanın ardından Sarı-Kırmızılı futbolcular, çift kale maç yapmaya başladı. Melo ile Riera’nın ikili mücadelede yaşadığı sertlikler bir süre sonra Brezilyalı oyuncunun küfürleriyle atışmaya dönüştü. Olaya hemen müdahale eden Terim, daha önce bu tip durumlarda her zaman uyguladığı gibi iki oyuncuyu sakinleşmeleri için birlikte soyunma odasına gönderdi. Ancak iki futbolcu arasındaki gerilim soyunma odasında yumruklu kavgaya dönüştü. Seslerin yükselmesi üzerine soyunma odasına yönelen Terim ile antrenmanı izleyen İkinci Başkan Ali Dürüst ve yöneticilerden Abdurrahim Albayrak, gördükleri karşısında adeta şoke oldu. Soyunma odasının kapısını kilitleyen Melo’nun Riera’yı hastanelik olacak şekilde dövdüğü görüldü. Riera apar topar Bahçelievler Medical Park Hastanesi’ne kaldırıldı. Sarı-Kırmızılı yönetim de durum değerlendirmesi yapmak için acilen toplandı.

SARI-KIRMIZILI YÖNETİM, YAŞANANLARI RESMÎ SİTEDEN PAYLAŞTI


Başkan Ünal Aysal ve bazı idareciler, görüşlerini telefonla bildirirken, Felipe Melo’ya en ağır cezanın verilmesi görüşü ağırlık kazandı. Hatta birçok yöneticinin kiralık oynayan Melo’nun sözleşmesini ‘Süper Final’ karşılaşmasını beklemeden feshedilmesini teklif ettikleri belirtildi. Görüşlerini açıklayan Fatih Terim’in ise yönetimin alacağı her türlü karara saygılı olacağını; ancak böyle ağır bir karar vermek için 24 saat beklemeleri gerektiğini ifade ettiği öğrenildi. Yönetim, hadiseyi kulübün resmî sitesindeki açıklamayla taraftarlarla paylaştı: “Antrenmanda Felipe Melo ile Albert Riera arasında yaşanan gerginlik üzerine her iki futbolcu da Fatih Terim tarafından soyunma odasına gönderilmiştir. Futbolcularımız arasındaki gerginlik soyunma odasında da devam etmiştir. Söz konusu futbolcular hakkında kulübümüz iç disiplin talimatı ve düzenlemelerinin ivedilikle ve kararlılıkla uygulanacağını bildiririz.” Bu arada uzun bir aradan sonra bugün yapılacak idmanı medyaya açma kararı alan Terim’in Melo ve Riera’ya verilecek cezayı açıklaması bekleniyor.

‘Karar tamamen hocamız Fatih Terim’e ait’

Galatasaraylı yönetici Abdurrahim Albayrak, kavga eden Brezilyalı Felipe Melo ile İspanyol Albert Riera hakkındaki gerekli cezayı Teknik Direktör Fatih Terim’in vereceğini söyledi. Albayrak, ‘Oyunculara kadro dışı cezası verilir mi?’ şeklindeki soruya, “Onun kararını hocamız Fatih Terim verecek. Şu anda bir şey söylemek için çok erken. Hiç kimse Galatasaray’dan büyük değildir. Bu kulübe neler geldi neler gitti. Ama her şeyden önce sistem ve disiplin önemlidir. Hocamız da buna çok önem verdiği için böyle bir karar aldı. Bu karar tamamen hocaya aittir.” diyerek cevapladı. 

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ