Haber 16

Fenerbahçe’den flaş transfer

İngiltere Premier Lig takımlarından Everton, Nijeryalı savunma oyuncusu Joseph Yobo’nun sezon sonuna kadar Fenerbahçe’ye kiralanması konusunda iki kulüp arasında anlaşmaya varıldığını açıkladı.

Fenerbahçe’den flaş transfer
  • Son Dakika / Spor
  • 31 Ağustos 2010
  • Fenerbahçe’den flaş transfer için yorumlar kapalı
  • 358 KEZ OKUNDU

Everton kulübünün internet sitesindeki açıklamada, iki kulüp arasında Yobo’nun satış opsiyonuyla birlikte sezon sonuna kadar Fenerbahçe’ye kiralanması konusunda anlaşmaya varıldığı, transferin Yobo’nun sağlık kontrolünden geçmesine ve kendisiyle Fenerbahçe’nin mutabakat sağlamasına bağlı olduğu belirtildi.

Açıklamada, Nijeryalı oyuncunun Türkiye’ye gelmek üzere yola çıktığı ve Fenerbahçeli yetkililerle görüşeceği kaydedildi.

29 yaşındaki Yobo, 2002’de Marsilya’dan Everton’a transfer olmuştu. Nijerya Milli Takımı’nın kaptanı Yobo, Premier Lag’de 250 kez Everton forması giydi.

Yobo’nun Everton ile sözleşmesi 2014’te sona eriyor.

FENERBAHÇE KULÜBÜ DE AÇIKLAMA YAPTI

Profesyonel Futbol Takımımız Everton kulübü ile Nijeryalı Joseph Yobo’nun kiralık olarak transferi konusunda anlaştı. Yarın İstanbul’a gelecek olan Nijeryalı futbolcu sağlık kontrolünden geçtikten sonra sarı lacivertli formayı giyecek.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ



BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ