Haber 16

Fenerbahçeli efsane oyuncu yoğun bakımda

Fenerbahçe’nin efsane futbolcusu Lefter Küçükandonyadis, Atina’nın “Evangelismos” Hastanesi Kalp ve Damar Hastalıkları kliniğinde yoğun bakıma alındı.

Fenerbahçeli efsane oyuncu yoğun bakımda
  • Son Dakika / Spor
  • 18 Aralık 2010
  • Fenerbahçeli efsane oyuncu yoğun bakımda için yorumlar kapalı
  • 258 KEZ OKUNDU

Küçükandonyadis’in sağlık durumuna ilişkin soruları yanıtlayan doktor Andonis Sideris, “Kişisel bilgileri vermem mümkün değil, ancak şunu söyleyebilirim ki, hastamızın durumu ağır. Yarın ne getirir bilemiyorum, nitekim konu sağlık olunca, özellikle bu durumda, 1 artı 1 eşittir 2 etmiyor. Sayın Küçükandonyadis, dün solunum sorunlarıyla hastanemize getirildi. Ufak bir iyileşme kaydedilmiş olmasına rağmen, durumunun iyi olduğunu söyleyemem” dedi.


Bilinci açık olan Küçükandonyadis, her ne kadar konuşmak da zorluk çekse de, Büyükadalı arkadaşlarından gelen selamları işitince tebessüm etti ve “Önümüzdeki yaz inşallah Ada’da tekrar beraber oluruz” şeklindeki dileğini dile getirdi.


Bu arada, Küçükandonyadis’in torunu Özcan Katmer de, dedesinin sağlığına ilişkin açıklamasında, “En son dün akşam konuştuk. Yoğun bakımdan çıkmıştı. Sağolsun Atina-Pire Başkonsolosumuz Beyza Üntuna hanım çok yakından ilgilendi. Teyzem ile anneannem yanındalar. Bildiğim kadarıyla durumu kritik olduğu için değil, tedavi şartları daha iyi olsun diye bugün tekrar yoğun bakıma alındı” diye konuştu.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ