Haber 16

Flash nasıl yüklenir?

Adobe’ın Flash Player konusunda en fazla destek sağladığı isim durumunda olan Android, iOS’in…

Flash nasıl yüklenir?
  • Son Dakika / Teknoloji
  • 30 Mart 2011
  • Flash nasıl yüklenir? için yorumlar kapalı
  • 453 KEZ OKUNDU

 

Adobe’ın Flash Player konusunda en fazla destek sağladığı isim durumunda olan Android, iOS’in karşısında bu önemli koz ile önemli işler başarıyor. Flash Player 10.1 ile bilgisayarlardan pek de aşağı kalmayacak şekilde başarılı bir Flash performansı sağlayan Android, Flash Player 10.2 ile başarı çıtasını bir nokta yukarıya taşıyor.



Flash’ı Yüklemek İçin Gerekli Diğer Ayarları Görmek İçin Tıklayınız


Flash Player 10.2 ile birlikte özellikle tablet bilgisayarlara yönelik çeşitli optimizasyonlar sunulmuştu. Güncellemenin akıllı telefonları ilgilendiren kısmı ise çeşitli performans optimizasyonları olarak karşımıza çıkmıştı. (Adobe Flash Player 10.2 Android’de!)


Nasıl Güncellenir?


Peki, Android’in Flash Player sürümünü nasıl güncelleyeceğiz? Bu konu sanıldığı kadar zor bir işlem değil aslında. Android Market aracılığıyla güncellemeyi birkaç dakika içersinde tamamlamak mümkün.


Teknoloji sitesi ShiftDelete.Net, Samsung, Sony Ericsson, HTC ve tabletlerdeki sorunları çözen Flash programının nasıl yükleneceğini adım adım anlattı.


Android Market’e Erişim


Telefonunuzda Flash Player mevcutsa güncellemek için ya da hiç Flash Player bulunmuyorsa yüklemek için yazımızın devamında anlatacağımız aynı adımları uygulayabilirsiniz.



 


Eğer daha önce telefonunuza Flash Player kurmadıysanız Market’in arama kutusuna Flash Player yazarak ekrana gelen listeden en üstteki Flash Player 10.2 seçimini yapıyoruz.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ