Haber 16

G.Saray’dan dünyaca ünlü stopere teklif geldi

Yeni sezonun transfer çalışmalarına başlayan Galatasaray ilk transfer girişiminde bulundu.

G.Saray’dan dünyaca ünlü stopere teklif geldi
  • Son Dakika / Spor
  • 30 Nisan 2014
  • G.Saray’dan dünyaca ünlü stopere teklif geldi için yorumlar kapalı
  • 455 KEZ OKUNDU

Galatasaray’da Başkan Ünal Aysal, Paris Saint Germain’in dünyaca ünlü stoperi Alex’in transferini bitirmek için kolları sıvadı. Sar-Kırmızılılar sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan sambacıya 3 yıllık sözleşme önerdi.

DANY YOLCU, CHEDJOU KALIYOR

Ünal Aysal ile Roberto Mancini arasında gerçekleştirilen transfer zirvesinde üst düzey bir stoper isteğinde bulunan İtalyan hocaya Paris Saint Germain’in Breziyalı yıldızı Alex önerildi. Alex’in transferine yeşil ışık yakan Mancini, Dany’yi kadroda düşünmediğini belirtirken Chedjou’nun ise Semih ve Alex’e alternatif olarak takımda kalmasını istedi.

Mancini’den onay alan yönetim, Brezilyalı yıldızın menajeriyle temasa geçerek yıllık 3 milyon Euro’dan 3 yıllık sözleşme önerdi. Alex’in menajeri Paris Saint Germain ile bir görüşme yapmadan Galatasaray’a cevap veremeyeceğini belirterek ve sarı-kırmızılı ekipten süre istedi.

BLANC, ALEX’İ DÜŞÜNMÜYOR

Fransız basınında yer alan iddialara göre ise; Paris Saint Germain Teknik Direktörü Laurent Blanc gelecek sezon Alex’i ilk 11’de düşünmüyor.

Ülkenin önde spor gazeteleri, PSG’nin Tottenham’ın Belçikalı stoperi Jan Vertonghen’le ilgilendiğini iddia ederek Thiago Silva’nın partnerinin değişeceğini yazdı. Alex’in yedek kalmak istemeyeceği görüşünde birleşen otoriteler Brezilyalı yıldızın takımdan ayrılabileceğini iddia etti.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ