Haber 16

Galatasaray kimleri transfer edecek?

Süper Lig’de sezonun ilk yarısı bitti, Galatasaray’da bombaların patlaması için geri sayıma geçildi.

Galatasaray kimleri transfer edecek?
  • Son Dakika / Spor
  • 21 Aralık 2009
  • Galatasaray kimleri transfer edecek? için yorumlar kapalı
  • 347 KEZ OKUNDU

Sezonun ilk yarısı bitti, Galatasaray’da bombaların patlaması için geri sayıma geçildi Keita ve Elano’yu Cim Bom’a kazandıran Başkan Yardımcısı Haldun Üstünel, kolları sıvadı.

Akşam’ın haberine göre; Hocadan aldığımız rapor doğrultusunda gerekli takviyeleri yapacağız’ diyen Üstünel’in listesinde Bursa’dan Sercan ve Veli, Kayseri’den Ali Turan ile Altıntop kardeşler var.

Galatasaray Başkan Yardımcısı Haldun Üstünel, Sarı-Kırmızılı taraftarlara müjdeyi verdi.

Sezon başında Keita ve Elano’nun transferindeki iş bitiriciliğiyle büyük takdir toplayan Üstünel, ‘Transfer çalışmalarına başlıyoruz. Takıma takviye şart. Hocadan aldığımız rapor doğrultusunda gerekli takviyeler yapacağız’ dedi.

Sarı-Kırmızılı yöneticilerin Teknik Direktör Frank Rijkaard ile yaptığı transfer zirvesinde Hollandalı teknik adamın istediği her mevki için 3-4 alternatifli liste hazırlandığı bildirildi.

Üstünel, ‘Transferler yerli mi olacak, yabancı mı’ sorumuza ‘Bakacağız‘ demekle yetinirken, Galatasaray’ın devre arası transfer listesinde Bursa’dan Sercan ve Veli, Kayseri’den Ali Turan ile Hamit ve Halil Altıntop olduğu belirtildi.

Takas gündemde

Sarı Kırmızılı yöneticilerin transfer etmek istedikleri futbolcuların bonservis bedelinde indirime gitmek için takas yöntemini kullanması bekleniyor. Rijkaard’ın Sturm Graz maçında verdiği şansı kullanamayan yedek ve genç oyuncuların özellikle Bursaspor ve Kayserispor’la yürütülecek transfer görüşmelerinde gündeme geleceği bildirildi.

Galatasaray’ın öncelikli olarak savunmaya takviye yaptıktan sonra sakat olan Baros ve Nonda’nın yokluğunda takımın hücum gücüne katkı sağlayacak isimlere ağırlık vereceği vurgulandı.

Kewell, Franco ve Elano’ya Noel izni Galatasaray’ın üç yabancısı Harry Kewell, Elano Blumer ve Leo Franco devre arası tatiline erken çıktı.

Teknik heyet ve Sarı-Kırmızılı yönetim, Noel’i ülkelerinde geçirmek isteyen üç futbolcuya izin verme konusunda ortak karar aldı. Kewell, eşi ve çocuklarını görmek için Liverpool’a giderken, Elano ise Brezilya’ya uçtu. Elano’nun çarşamba günü ülkesinde düzenlenecek bir yardım maçında Roberto Carlos ile birlikte forma giymesi bekleniyor.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ