Haber 16

Galatasaray’dan iki büyük transfer daha geliyor !

Galatasaray, Devler Ligi için müthiş bir kadro kuruyor.

Galatasaray’dan iki büyük transfer daha geliyor !
  • Gündem / Son Dakika
  • 14 Temmuz 2012
  • Galatasaray’dan iki büyük transfer daha geliyor ! için yorumlar kapalı
  • 260 KEZ OKUNDU

Arjantinli Suarez için Anderlecht, gurbetçi Gökhan için Hamburg ile temasa geçildi. Böylece Burak Yılmaz, Amrabat, Umut, Hamit ve Dany’nin yanına 2 yıldız daha eklenip transfer bitirilecek…

Transferde sessiz kalmakla eleştirilen G.Saray gaza bir bastı, durmak bilmedi. Dany’den sonra Umut Bulut ve Hamit Altıntop’u resmen açıklayan G.Saray, Amrabat ve Burak Yılmaz için de dakikaları sayıyor. Aslan’ın transfer taarruzu bunlarla da bitmiyor. Fatih Terim’in Şampiyonlar Ligi için oluşturmaya çalıştığı müthiş kadroda Anderlecht’den Matias Suarez, Hamburg’dan Gökhan Töre de var. Belçika ekibinin Arjantinli golcüsü Matias Suarez için G.Saray’ın resmi teklif yaptığı öğrenildi.

HÜCUM HATTI BOMBA GİBİ

CSKA Moskova’nın da gündeminde olan Suarez için Rus lifesport.ru sitesi “Belçika ekibine G.Saray ve CSKA Moskova teklifini yaptı. Suarez kimi isterse o takıma transfer olacak” diye yazdı. Suarez orta sahanın her yerinde ve forvette görev yapıyor. Terim’in diğer gözdesi ise Gökhan Töre. Hamburg, mali kriz nedeniyle gurbetçi oyuncuyu satacak. G.Saray da 5 milyon euro önerdi ve beklemeye başladı. Alman ekibinin menajeri Torsten Fink, “Gökhan için Rubin Kazan ve Galatasaray ile görüşüyoruz. Transfer her an bitebilir” diye konuştu.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ