Haber 16

Giresun’da dehşet saçan kaza!

Türkiye güne dehşet verici bir kazayla uyandı. Giresun’da yolcu otobüsü devrildi yolcular sağa sola saçıldı…

Giresun’da dehşet saçan kaza!


 
Türkiye güne dehşet verici bir kazayla uyandı. Giresun’da yolcu otobüsü devrildi yolcular sağa sola saçıldı. İçeride kalanlar alevlerin arasında feci şekilde can verdi.


Kazada 8 kişi yanarak can verirken, kazadan yaralı kurtulan 29 kişinin durumu ise çok ağır. Ölü sayısı ise artabilir.


ŞOFÖR UYUMUŞ OLABİLİR


Giresun’un Görele ilçesinde sabah saatlerinde bir yolcu otobüsü yaptığı kaza sonrası tamamen yandı. Giresun Belediye Başkanı, yolcu otobüsünün şoförünün uyumuş olabileceğini ve kazanın da bu nedenle meydana gelmesi ihtimali üzerinde durulduğunu söyledi.


TABELAYA ÇARPIP YAN YATTI VE ALEV ALDI


İstanbul’dan Trabzon’a gitmekte olan 61 S 0886 plakalı Metro firmasına ait yolcu otobüsü Görele ilçe çıkışı Soğuksu mahallesinde saat 07.00 sıralarında yol tabelasına çarparak yan yattı. Yan yatan otobüs yanmaya başlarken, içinden çıkamayan ve yanarak hayatını kaybeden yolcuların bulunduğu belirtildi. 


43 KİŞİ BULUNUYORDU


Otobüste 43 yolcunun bulunduğu belirtilirken, Görele Devlet Hastanesi’ne şuana kadar 15’e yakın yolcunun tedavi gördüğü öğrenildi. Yol ulaşıma kapanırken, kazayla ilgili inceleme sürüyor.


ÖLÜ SAYISI ARTABİLİR


Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, ”Görele’deki korkunç kazada ölü sayısının artmasından korkuyoruz” dedi. Şahin, ”İstanbul’dan Trabzon’a giden otobüs son olarak Çarşamba’da ihtiyaç molası vermiş. Görele’nin Karadeniz Sahil Yolu Soğuk Mahallesi mevkisinde ise henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangında tamamen yanmış” dedi.


Vali Şahin, ”Görele’deki korkunç kazada ölü sayısının artmasından korkuyoruz. Yaralıların durumları çok ağır” diye konuştu.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ