Haber 16

Gırtlak gırtlağa kavga nabız yoklamak oldu

Milli Eğitim Komisyonu’ndaki 4+4+4 görüşmelerindeki kavga fotoğraflarının başaktörleri AK Parti Tokat Milletvekili…

Gırtlak gırtlağa kavga nabız yoklamak oldu
  • Gündem / Son Dakika
  • 13 Mart 2012
  • Gırtlak gırtlağa kavga nabız yoklamak oldu için yorumlar kapalı
  • 259 KEZ OKUNDU

Bir kavganın anatomisi! O fotoğrafın başaktörleri konuştu: Vurmadım, vursaydım söylerdim…


Milli Eğitim Komisyonu’ndaki 4+4+4 görüşmelerindeki kavga fotoğraflarının başaktörleri AK Parti Tokat Milletvekili Zeyid Aslan ve CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, kavgadan yansıyan fotoğraflar hakkında konuştu.


‘BİR FİSKEM YOK’


Zeyid Aslan (AK Parti): Fotoğraflardan yanlış anlaşılıyor. Engin’in boynuna dolanan el benim elim değil. CHP’li Metin Lütfi Baydar’ın eli. Ben Engin Bey’e vurmadım bile. Vursaydım da açıkça söylerdim. Biz her zaman dostuz. Engin’in nefes alamadığını görünce “Açın etrafını, dışarı çıkaralım” dedim. Ben kendisini oturtmaya çalıştım. Ne Engin’in ne de benim bir fiskem yok.


‘SAĞLIK DURUMUM İYİ’


Engin Özkoç (CHP): AK Partili Zeyid Aslan beni aradı. Konuştuk. “El benim değil. Ben sana vurmadım, vurduğumu hatırlıyor musun?” dedi. Biz orada maddeler oylanmaya başlandığı ve oy hakkımızı kullanmak için içeriye girmeye çalıştık. Birileri Başbakan’ın Mardin’den verdiği talimatı yerine getirdi. Ben artık bu olayı kişisel algılamıyorum. Sağlık durumum iyi, rapor da almayı düşünmüyorum.


‘NABZINI ÖLÇTÜM’


Metin Lütfi Baydar (CHP): Ben doktorum, kavga sırasında Engin’e yapılan müdahaleyi görünce yanına gidip nabzını yokladım. Çünkü Engin’in tansiyonunun yükseldiğini hissettim. Bir doktor olarak söylüyorum; o salonda çok daha vahim bir durumla karşılaşılabilirdi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ