Haber 16

Gitme ihtimali yüzde 0!

Bu sözler, İsveçli yıldızın menaceri Ceylan Çalışkan’a ait: Resmi teklifler geliyor, Lazio’dan da geldi, pek çok kulüp aradı. Ben her gün Elmander’le birlikteyim, hiçbir şekilde ayrılmayı düşünmüyor. Onun için huzur her şeyden önemlidir.

Gitme ihtimali yüzde 0!

Galatasaray-Gitme ihtimali yüzde 0!

Performansıyla Avrupa kulüplerinin tekrar gözdesi haline gelen ve takibe alınan Johan Elmander’in Galatasaray’daki geleceği hakkında, menaceri Ceylan Çalışkan’dan bir açıklama geldi. Radyospor’a konuşan Çalışkan, “Resmi teklifler geliyor, Lazio’dan da geldi, pek çok kulüp aradı. Rusya ve İngiltere’den de teklifler var. Ben her gün Elmander’le birlikteyim, hiçbir şekilde ayrılmayı düşünmüyor. Elmander için huzur, ailesinin mutluluğu ve sportif başarı, maddi konulardan daha önemlidir. Hepsini Galatasaray’da buldu. Teklifleri değerlendirmeye bile almıyor. Galatasaray’dan ayrılma ihtimali yüzde sıfır” dedi.

Piri’yle özel çalıştı

Bu arada 3 haftalık sakatlığının ardından Manisa maçıyla formasına kavuşan Elmander, fiziksel olarak hazır görünmemişti. Tecrübeli futbolcunun toparlanmak için kondisyoner Scott Piri’yle özel çalışmalar yaptığı öğrenildi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ