Haber 16

Gökçek bu sözlere çok kızacak

CHP Ankara İl Başkanı Tarık Şengül hiçbir şey yapmadığını ileri sürdüğü Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı…

Gökçek bu sözlere çok kızacak
  • Gündem / Son Dakika
  • 23 Nisan 2011
  • Gökçek bu sözlere çok kızacak için yorumlar kapalı
  • 267 KEZ OKUNDU

CHP Ankara İl Başkanı Tarık Şengül hiçbir şey yapmadığını ileri sürdüğü Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in kolktuğuna Misket isimli seymen kıyafeti giyen kediyi önerdi.


Ankara çökerken belediye başkanının kedilerle misket oynamasını eleştiren Şengül, “Bu yönetim anlayışı ise, bu sevimli hayvanı koyalım, Ankara belediye başkanından daha iyi performans gösterir diye düşünüyorum. Çünkü hiçbir şey yapmıyor belediye başkanı.
Ankara belediye başkanlığına aday gösteriyorum” dedi.


Ankara’nın yeni kedi logosuyla ilgili tartışma büyüyor. Çocuk oyunları için kentin dört bir tarafına yerleştirilen seymen kıyafetli kediler CHP’nin de gündeminde.


CHP İl Başkanı Tarık Şengül NTV’de katıldığı programda Gökçek’e ağır eleştiriler getirdi. Şengül şunları söyledi:
“Belediye başkanı kedilerle misket oynarken aynı dakikalarda Başbakan Türkiye vizyonu olarak sunduğu seçim beyannamesini açıkladı. O beyannamede İstanbul perspektifi var. Çılgın projeler iki yeni şehir önerisi… Bugün öğrendik ki EXPO İzmir’e gidiyor. Esnaf kepenk kapanıyor Ankara’da. Ödenmeyen çek senet sayısı artıyor. Ankara’da bunlar olurken belediye başkanı misket eşliğinde oyun oynuyor.


ANKARA ÇÖKÜYOR BAŞKAN MİSKET OYNUYOR


Logoları küçümsememek gerek. Onlar kentin simgesidir. Ankara simgesiz kaldı. Başkent’in işlevi bile tartışılıyor. Bir AKP milletvekili Başkent Ankara’nın İstanbul’a taşınmasını önerebiliyor. Çöken bir Ankara ile maskotun tartışılması arasında ilişki var. Ankara perspektifsiz, sahipsiz, kaderine terk edilmiş durumda. Tam da Başkent Ankara’ya sahip çıkılması, “Merkez bankası gitmesin, 2023 vizyonunuda niye Ankara yok” denilmesi gerekirken belediye başkanı misket oynuyor.”


KEDİYİ BELEDİYE BAŞKANLIĞINA ADAY GÖSTERDİ


Şengül bu sert eleştirilerinin ardından Gökçek’i kızdıracak bir de öneride bulundu. Yönetim anlayışını kabul edilemez bulan Şengül arkasında bulunan seymen kıyafetli kediyi işaret ederek, “Bu yönetim anlayışı ise, bu sevimli hayvanı koyalım, Ankara belediye başkanından daha iyi performans gösterir diye düşünüyorum. Çünkü hiçbir şey yapmıyor belediye başkanı. Ankara belediye başkanlığına aday gösteriyorum” dedi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ