Haber 16

Gülen Neden Susuyor?

Fethullah Gülen’in en yakınlarındaki isimlerden Osman Şimşek, Gülen’in neden konuşmadığını açıkladı.

Gülen Neden Susuyor?
  • Gündem / Son Dakika
  • 11 Mart 2014
  • Gülen Neden Susuyor? için yorumlar kapalı
  • 309 KEZ OKUNDU

Fethullah Gülen’in Herkul.org sitesinden sohbetlerini paylaşan İlahiyatçı Osman Şimşek’e göre Gülen yanlış anlaşılmamak için susma kararı aldı.

O kadar ağır o kadar hakaretvari ifadeler kullanılıyor ki ve bunlar bir defa kullanılmıyor. Adeta cevap yetiştirmek mümkün değil, diye açıklama yapan Şimşek “hergün bir tane hergün bir kaç tane, hatta böyle ortaya sürülüyor bir sürü iddia bir sürü iftira. Onlara cevap verebilmek için aynı seviyesizliğe düşmek lazım. Hocaefendi’nin edebi nezaketi üslubu buna manidir o seviyesizlik yakınından bile geçemez Hocaefendi’nin. Hükümet çevresi ve havuz medyası maalesef gerçeklerin peşinde değil hakikatleri aramıyor. Şu anda onlara gürültü lazım. Maalesef yapılan kanunsuzlukları yolsuzlukları haramilikleri gürültü ile muhayyel o camia düşmanı ile boğmak istiyorlar.” dedi.

“YANLIŞ ANLAŞILMAMAK İÇİN EN GÜZELİ SÜKUT”

Osman Şimşek, Gülen’in suskunluğu ile ilgili olarak, “Hocaefendi hiç bir zaman milleti genel olarak ve Ak Parti içinde de Ak Parti’ye gönül veren insanları genel olarak ‘bunlar suçludur bunlar günahkardır’ şeklinde hedefe koyacak bir insan değil. Görebildiğim kadarı ile şunu düşünüyor. Belki hatalı insanlar varsa bunlar yüzde 5’tir yüzde 10’dur. Bir şey söylediğimiz zaman o yüzde 80’de, yüzde 90’da üzerine alınacaktır. Yanlış anlaşılmalar sebebiyet verecektir. O zaman en güzeli sükut…” ifadelerini kullandı.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ