Haber 16

Gündüz:’Fadime ile oturuyorduk’!

28 Şubat sürecinin kilit ismi Aczmendi lideri Müslüm Gündüz 14 yıl sonra ekranlara çıktı. Fadime Şahin’le nikahlı olduğunu belirterek baskın yapıldığı anları anlattı. Gündüz bazen sinirlendi bazen de laf sokuşturdu…

Gündüz:’Fadime ile oturuyorduk’!
  • Medya-Magazin / Son Dakika
  • 27 Ekim 2010
  • Gündüz:’Fadime ile oturuyorduk’! için yorumlar kapalı
  • 344 KEZ OKUNDU

28 Şubat sürecinin kilit isimlerin Aczmendi lideri Müslüm Gündüz 14 yıl aradan sonra ekranlara çıktı. Mirgün Cabas ve Ruşen Çakır’ın sorularını yanıtlayan Müslüm Gündüz yayın sırasında kimi zaman sinirlendi kimi zaman sakindi.

 

 


Ruşen Çakır, kendilerine gelen e-maillere cevap verdi. 28 Şubat sürecinin yeniden yaşanması peşinde olmadıklarını sadece döneme damga vuran ismi ağırlamanın gazetecilik gereği olduğunu belirtti.

Cabas’ın 28 Şubat’la ilgili ısrarlı sorularına ilginç yanıtlar veren Gündüz, Fadime Şahin sorularının büyük kısmını cevapsız bırakmaya çalıştı. 14 yıl önce polis ve basın ordusuyla yapılan baskını anlattı. Fadime Şahin’in 25 yaşında reşit ve üniversite mezunu bir kadın olduğunu onunla dini nikahlı olduğunu belirtti. Baskın sırasında yarı çıplak oldukları sorularına ise ‘Burası benim evimdir, nikahlı eşimle birlikteydim. Kimsenin bunu sormaya hakkı yok. Biz onunla arkadaş arkadaş oturuyorduk’ dedi.

Nikahınız düştümü sorusuna ise ‘Size ne?’ diyerek karşılık veren Gündüz ‘laiklik, Müslüman, medeni hukuk, Ergenekon’ gibi konularda açıklamalarda bulundu.

Haber 7

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ