Haber 16

Hamdi Sedefçi Kılıçdaroğlu’na Yalancı Dedi

Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi dün partisinden istifa ederek DSP’ye geçeceğini açıkladı. Sedefçi, istifa gerekçesini açıklarken Kemal Kılıçdaroğlu’na da çok ağır ithamlarda bulundu.

Hamdi Sedefçi Kılıçdaroğlu’na Yalancı Dedi
  • Gündem / Son Dakika
  • 11 Şubat 2014
  • Hamdi Sedefçi Kılıçdaroğlu’na Yalancı Dedi için yorumlar kapalı
  • 328 KEZ OKUNDU

Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığındaki Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edirne’de Hamdi Sedefçi yerine milletvekili Recep Gürkan’ı aday gösterdikten sonra kıyamet koptu ve yıllardır Edirne’de belediye başkanlığı yapan Sedefçi dün partisinden istifa etti.

YILLARCA BİRLİKTE ÇALIŞTIĞI KILIÇDAROĞLU’NA ‘YILAN’ VE ‘YALANCI’ İTHAMI

Sedefçi, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada çok sert ifadeler kullanırken CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na da ‘yalancı’ dedi. Sedefçi, Kılıçdaroğlu için “Yılanlık yaparak beni hançerlemiştir” gibi çok ağır sözler de kullandı.

Sedefçi’nin Recep Gürkan ve Gürsel Tekin’inin de kendisine kumpas kurduğunu iddia etti.

İşte Sedefçi’nin konuyla ilgili açıklaması:

“Bildiğiniz gibi 9 aydır bir seçim süreci yaşıyoruz. Partimizin genel merkezi aldığı kararla anketle aday belirleneceğini açıklamıştı. Yedi arkadaşımız adaylık başvurusu yaptı. Hayattaki en büyük şey güvendir, koca CHP’nin Genel Başkanı, genel merkezi insanlara yalan söyleme hakkına sahip olduğunu düşünebilir misiniz? Resmen CHP’nin genel merkezi, başkanı Edirne’de anket yaparak aday belirleneceğini ifade ettiler. Tam 9 ay aday adayı arkadaşlarımızla 9 doğurduk. Resmen Edirne halkıyla alay ettiler. Recep Gürkan vekilimiz her yerde ‘benim adayım Hamdi Sedefçi’ diye açıkladı. Benimle beraber vekilimiz genel başkana 3 kez gittiğimizde, ‘benim adayım Hamdi Sedefçi’ dedi. Genel Başkan 3’ncüde bana aday sensin mesajı verdi. Bir insanın Brütüs olma şansı var mı? Yılanlık yaparak beni hançerlemiştir. En yakınındaki insan, dün emek verdiğiniz vekil olması için emek verdiğiniz, bana ‘sen namusumsun’ diyerek evladının üzerine yemin etti. Recep Gürkan, Gürsel Tekin’le beraber son 5-6 gün genel başkana kulisler yaparak kumpas kurdular” dedi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ