Haber 16

Hangi Operatör Daha Avantajlı

Ucuza konuşmak istiyorsanız okuyun

GSM operatörleri tarife savaşlarını hızlandırdı. Peki öğrenciler, kamu çalışanları, aileler ya da yurtdışına çıkanlar hangi operatörle daha avantajlı konuşuyor?

Gençler, aralarında 10 dakikası 1 kontöre konuşuyor

Turkcell’in Bizbize kampüs tarifesini kullananlar, her on dakikası sadece 1 kontöre, her gün 5 kısa mesajdan sonrasını bedavaya getiriyor. Her yöne 1 SMS ise 1 kontöre gönderiyor. Bununla da bitmiyor, Turkcell’lileri her ay iki saat arama bedava. 2 saat bedavadan sonra Turkcell’lileri aramak 3 kontör. Sabit hatları ve diğer operatörleri aramanın ücreti yine 3 kontör.

En süperinden 50 kontöre 250 kontör

Süper Tarife ile uzun uzun konuşmak isteyenler de En Ucuz yazıp 7000’e gönderdikten sonra tarife değişikliğini onaylayan bilgi mesajından sonra tek seferde 250 ve üzeri kontör yükleyip Turkcell’lilerle 30 gün boyunca 5 dakikası bir kontöre veya tek seferde en az 150 kontör yükleyip 30 gün boyunca 5 dakikası 2 kontöre konuşabiliyor. Ücretlendirme ise 5 dakikası bir kontör için; ilk 300 saniye 1 kontöre, 5 dakikası 2 kontöre denk geliyor.

Öğretmen ya da doktor musun? O zaman kamu tam size göre

Avea ve Turkcell’in kamu çalışanları için hazırladığı tarifeler cep yakmıyor. Turkcell kullananlar Bizbize kamu ile tüm kamu çalışanları ve emeklileri ile kendi aralarında bir kontöre konuşabiliyor. Üstelik üç yakınını kamu tarifesinden faydalandırabiliyor ve onlarla da aynı avantajı paylaşabiliyor. Avea’nın da avantajlı kamu tarifesinden faydalanmak isteyenler de kârlı çıkıyor. Avea, milyonlarca kamu çalışanı ile grup içi ücretsiz görüşme imkanı sunuyor. Sevdiğiniz dört kişiye daha Avea kamu hattı alabilirsiniz. Hat başına 43,1 liralık KDV, ÖİV ve yeni tesis Özel İletişim Vergisi’ni 12 aylık taksitlerle ödeme imkanı da var.

Patronum diyenler

Şirketi ucuza konuşturmak istiyorsanız Avea’nın Aveaiş paketinden yararlanabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken, şirket çalışanlarına hat vermek. “Hangi operatörün fiyatları daha ekonomik? Vergiler de çok fazla!” diye düşünmeye de gerek kalmadan, hem hatları alırken hem de kullanırken kâra geçin! Şirketiniz adına Avea faturalı hat alımlarınızda sim kartlarınız ücretsiz! Üstelik hat başına 31,10 TL tutarındaki yeni tesis Özel İletişim Vergisi’ni de sizin yerinize Avea ödüyor. Yani 10 tane şirket hattı alacaksanız hat başına 31,10 TL’den toplam 311 TL verginizi Avea karşılıyor!

Öğrenciyim, param yok

Öğrencilere yükle kazan kampanyası yine Avea’dan. Mobilöğrenci ile 21 Haziran’a kadar tek seferde yükleyeceğiniz ilk 100 kontöre, Avea içi 60 yerine 150 dakika hediye. Üstelik kayıt ya da başvuru da yok. Hemen 100 kontör yükleyin, doya doya konuşun. Hediye dakikalar tek seferde yapılan ilk 100 kontör yüklemeye veriliyor. Kazanılan 150 dakika, grup içi ve şebeke içi konuşmalar için geçerli. Kullanılmayan hediye dakikalar 30 günün sonunda siliniyor.

Konuştuğum kadar ödemek istiyorum

Selim ile Tarife reklam kampanyasıyla dikkatleri üzerine çeken Vodafone, yenilenen faturalı cep limitsiz tariflerini müşterilerine sunuyor. Konuştuğun kadar öde sloganıyla tarifenin tanıtımını gerçekleştiren operatörü tercih edenler, “Cep Limitsiz Vodafone’lular” ile ayda sadece 25 TL’ye tüm Vodafone’lularla limitsiz, “Cep Limitsiz Vodafone’lular ve Sabit Hatlar” ile ayda sadece 35 TL’ye tüm Vodafone’lularla ve sabit hatlarla limitsiz, “Cep Limitsiz Herkesle” ile hem tüm Vodafone’lular ve sabit hatlar ile limitsiz, diğer operatörlerle de toplam 500 dakika ayda sadece 45 liraya görüşebilirsiniz.

Ailelerin ekonomik tarifesi

Dakikası iki kuruştan daha aza aile içi görüşme fırsatı. Cep Aile tarifesini seçenler, aile üyeleriyle dakikası 1,8 kuruşa konuşuyor, bedava mesajlaşıyor. İndirimli görüşme ve bedava mesajlaşma promosyonu, 30 Haziran 2009 tarihine kadar geçerli. Vodafone’un mevcut ve yeni aboneleri uygulamadan yararlanabiliyor. Cep Aile aboneliği için aynı gruba tanımlı en az 2, en çok 10 hat olabilir. Cep Aile hatları kısmen veya tamamen faturalı veya ön ödemeli seçilebilir. (Kontörlü Cep Aile aboneliği alınmamakta olup mevcut Cep Aile aboneliği için geçerli.)

Çok gezenlere

Türkiye’de bir ilk olan Dünyayı Gezen Tarife alternatifi ile Vodafone Faturalı Hat aboneleri yurtdışında iken 17 adet Vodafone GSM şebekesinde roaming (uluslararası dolaşım) yaparken Türkiye’deki ve dünyadaki herkesi çok avantajlı fiyatlarla arayabiliyor. Çağrılar için sadece 75 Kr /dakika ödersiniz. Üstelik aylık sadece 1 TL karşılığında. Vodafone Faturalı Hat abonesiyseniz, mevcut abonelik paketinizi değiştirmeden Dünyayı Gezen Tarife alternatifini seçebilirsiniz.

ZAMAN – CUMAERTESİ


 
ceptelefonuyla nasıl ucuz konusurum? cep telefonu ile ucuza konuşmanın yolları? hangi hat daha ucuza konusturuyor? Turkcellin avantajları nelerdir ? Avea nın avantajları nelerdir ? Vodafone nin avantajları nelerdir ?

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ