Haber 16

İbrahim Yazıcı’nın sözleri olay yaratacak

0-0 biten Fenerbahçe-Bursaspor maçı Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı’nın “Puan kopararak, Trabzonspor’a…

İbrahim Yazıcı’nın sözleri olay yaratacak
  • Son Dakika / Spor
  • 14 Nisan 2011
  • İbrahim Yazıcı’nın sözleri olay yaratacak için yorumlar kapalı
  • 271 KEZ OKUNDU


0-0 biten Fenerbahçe-Bursaspor maçı Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı’nın “Puan kopararak, Trabzonspor’a borcumuzu ödedik” sözleri çok konuşulacak.



PAZAR GÜNÜ BURSA TRABZONSPOR İLE KARŞILAŞACAK



Üstelik bu bözler hafta sonu oynanacak Trabzonspor-Bursaspor maçının öncesinde geldi. Bursaspor’un şampiyon olmasında emeği geçen Trabzonspor’a karşı nasıl bir performans sergileyeceği merak ediliyor.


NİYE SİNİRLENİYORLAR ANLAMIYORUM


Hürriyet yazarı Erman Toroğlu ile sohbet eden Yazıcı’nın sözleri şampiyonluk yarışının kızıştığı şu günlerde tansiyonu iyice yükseltecek. Toroğlu konuşmanın ayrıntılarını yazdı:


“Herkes diyor ki, “Bursaspor, Trabzonspor karşısında beklenen oyununu oynamaz” Bence yanlış. İyi oynamayabilir ama iyi mücadele edeceğine eminim Bursaspor’un. Hoş bazı takımlar pek de mücadele etmiyorlar ya. Sonra da bu takımların sorumluları sinirlenip, kendilerini korumaya kalkıyorlar. Niye sinirleniyorlar anlamıyorum. Niye koruma içindeler anlamıyorum. Ben işimi doğru yapıyorsam, yürür giderim.


Geçen gün Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcıya rastladım. Sohbet ettik. Hatta Bursaspor TV’ye de röportaj verdim. Başkan Yazıcı enteresan bir cümle sarfetti:


“Geçen sezon Trabzonspor, Fenerbahçe’den puan alarak bizi şampiyon yaptı. Bu kez biz İstanbul’da Fenerbahçe ile 0-0 berabere kalarak onlardan puan kopararak, Trabzonspor’a borcumuzu ödedik” dedi.


MÜCADELE ETMEME HAKKI YOKTUR


Bakın altını çizerek söylüyorum. Her takım kötü oynayabilir, formsuz olabilir. Buna teknik adamlar da dahildir.  Ama hiç bir takımın çıkıp da mücadele etmeme ve koşmama hakkı yoktur.”

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ