Haber 16

İddiaları gerçekmiş gibi dillendirdi!

Fatih Altaylı dün ortaya bir iddia attı, CHP lideri Baykal o iddiayı birebir gerçekmiş gibi dillendirdi.

İddiaları gerçekmiş gibi dillendirdi!
  • Politika / Son Dakika
  • 28 Aralık 2009
  • İddiaları gerçekmiş gibi dillendirdi! için yorumlar kapalı
  • 353 KEZ OKUNDU


CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’a yönelik suikast girişimi iddialarını Star Haber’de Uğur Dündar’a değerlendirdi. Baykal, “Hükümet tarafından TSK’nın böyle bir suikast yapabileceğinin düşünülmüş olması vahimdir” değerlendirmesinde bulundu.

Star Haber Grup Başkanı Uğur Dündar ve Nedim Şener in sorularını yanıtlayan Baykal, Arınç’ a suikast iddialarını gündeme getirdi.


Baykal, “Burada sözkonusu olan Bülent Arınç’a akli dengesini yitirmiş kötü niyetli birinin suikast yapacağı iddiası değil. Hükümet tarafından TSK’nın nın böyle bir suikast yapabilceğinin düşünülmüş olmasıdır. Bunun kondurulması bile vahimdir” dedi.


Baykal “Düşünün eğer TSK bir devlet büyüğüne böyle bir suikast girşiminde bulunacaksa daha fazla bir şey söyleyemeyiz bu sözün bittiği yerdir” dedi.

Hükümet ile TSK arasındaki güvensizlik ortamını değerlendirmek isteyenler olabileceği uyarısında da bulunan Baykal, Habertürk Genel Yayın Yönetmeni Fatih Altaylı’nın dün dile getirdiği iddiayı destekleyerek“Ne diyor, özel kuvvetlere haber verip sizin aradığınız muhbir şimdi Arınç’la biraraya geldi, ona bilgi veriyor diyorlar. Buluşup Arınç’ın adresini veriyorlar. Sonra da Arınç’a suikast yapacaklar diye emniyete ihbar ediyorlar. Olabilir, siz eğer bir güvensizlik ortamı yaratırsanız bu iki kurumu biribirine düşürmek isteyenler her türlüm fitne fesatı araya sokabilir” diye konuştu..


BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ