Haber 16

İnce’den çirkin ‘orta parmak’ savunması

CHP Grup Başkan Vekili Muharrem İnce, Başbakan Erdoğan’a İzmir’de CHP’li bir kadının el hareketi yapmasını savundu. Başbakan Erdoğan’ın meydanlarda yaptığı Rabia işaretini hatırlatan İnce, “Sen 6 aydır millete 4 parmağını gösteriyorsun, sana bir parmak göstermişler çok mu? Bu da ona kapak olsun” dedi.

İnce’den çirkin ‘orta parmak’ savunması
  • Politika / Son Dakika
  • 18 Mart 2014
  • İnce’den çirkin ‘orta parmak’ savunması için yorumlar kapalı
  • 472 KEZ OKUNDU

CHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özgür Özel’e destek vermek için Manisa’ya gelen CHP Grup Başkan Vekili Muharrem İnce, Manolya Meydanı’nda halka seslendi.
“BUNLARLA KAFA YAPIN”
Konuşmasında İzmir mitingini hatırlatan İnce, Başbakan Erdoğan’ın konuşmasının taklidini yaparak, gençlere seslendi. Gençlerin şiddet göstermemesini isteyen İnce, gençlere mizah güçlerini kullanmalarını tavsiye etti.
İnce, “Asla şiddet kullanmayın. Diktatörlerin hoşlanmadığı şey mizahtır. Siz bunlarla kafa yapın, makaraya sarın” diye konuştu.
“SANA BİR PARMAK GÖSTERDİLER NİYE KIZIYORSUN?”
İzmir mitinginde Başbakan Erdoğan’a parmak gösterildiği iddiaları hakkında konuşan İnce, “6 ay meydan meydan gezdi, millete 4 parmak gösterdi. Dün İzmir’de bir parmak gösterdiler kızdı. Sen millete 4 parmak gösterdin 6 ay, sana bir parmak gösterdiler niye kızıyorsun? Bu da ona kapak olsun” dedi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ