Haber 16

İndirmeden dizi izle

İndirmeden dizi izle Oyunculuğa yeni adım atmış, kendine TV sektöründe yer bulamamış birçok isme kapılarını açan web dizi sektörünü ele aldık. Eğrisiyle doğrusuyla internet dizilerinde ne var ne yok merak edenlerin dikkatine…

İndirmeden dizi izle
  • Diziler / Son Dakika
  • 31 Ekim 2012
  • İndirmeden dizi izle için yorumlar kapalı
  • 457 KEZ OKUNDU

İndirmeden dizi izle Bir zamanlar istediğimiz diziyi izlemek için günlerce beklerdik. Kaçırdığımız bölümlerini ise bir hafta sonra yayınlanan özetlerden takip ederdik. Son yıllarda internetteki dizi siteleri siteleri arttıkça, dizi ya da film izlemek daha kolay bir hal aldı. İnternet, sadece televizyon dizilerini yayınlamakla yetinmedi, farklı bir girişimde bulunarak “internet dizi sektörü”nü de başlattı.
 
İndirmeden dizi izle Bu sektörün ortaya çıkmasında 2005-2008 yılları arasında 1 milyon liralık ekonomik güce erişen TV dizi sektörünün, geçen sezon yüzde 30 oranında küçülerek 700 bin liraya gerilemesi yatıyor.
 
İndirmeden dizi izle Bu durum 150 bin çalışandan 50 bininin işini kaybetmesine ve dizi bütçelerinin daha da düşmesine yol açınca farklı bir sektörün oluşması kaçınılmaz oldu. Çok kısa bir mazisi olmasına rağmen, şimdilerde internet dizileri çoğu internet kullanıcısının gündeminde. Kullanıcılara sunduğu hızlı ve kolay ulaşım imkanıyla internet dizileri, televizyonun yerini alır mı bilmeyiz. Ama bu diziler ileride kemik bir izleyici kitlesine sahip olan televizyonun tahtını sarsacak gibi görünüyor.
 
İndirmeden dizi izle Bu sitelerin bu kadar diziyi nasıl çektiği, oyuncuları nereden bulduğu, televizyona göre zor ya da kolay yönleri ve bir kontrol mekanizmasının olup olmadığı ise merak konusu. Bu merakı giderecek olan ise, elbette ki internet dizi sektörünün önde gelen isimleri.

 

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ