Haber 16

İnönü’de Avrupa savaşını kim kazanacak?

Ülkemizi önümüzdeki sezon Avrupa Ligi’nde temsil edecek ikinci takımın ismi, bugün İnönü’de netlik kazanacak.

İnönü’de Avrupa savaşını kim kazanacak?
  • Son Dakika / Spor
  • 11 Mayıs 2012
  • İnönü’de Avrupa savaşını kim kazanacak? için yorumlar kapalı
  • 372 KEZ OKUNDU

Süper Final’in 6. ve son haftasında Beşiktaş, bugün Trabzonspor’u konuk edecek. Her iki takımın hedefi, ligi üçüncü sırada tamamlayarak Ziraat Türkiye Kupası finalisti Bursaspor’un ardından UEFA Avrupa Ligi’ni garantileyen ikinci ekip olmak. Saat 20.00’de, İnönü’de başlayacak zorlu karşılaşmayı Fırat Aydınus yönetecek. Mücadeleyi, Kartal’ın cezası sebebiyle statta yine sadece kadınlar ve yanlarında anneleri olmak şartıyla 12 yaş ve altı çocuklar izleyebilecek.


Şampiyonluk Grubu’nda ilk 3 maçını yitiren, ancak daha toparlanan Siyah-Beyazlılar, Bordo-Mavilileri mağlup ederek, gelecek sezon Avrupa Ligi’ne doğrudan gitmeyi amaçlıyor. Teknik Direktör Tayfur Havutçu’nun en büyük kozu, Fenerbahçe ve Galatasaray maçlarındaki asistleriyle ön plana çıkan Ricardo Quaresma. Galatasaray derbisinde sarı kart cezalısı durumuna düşen Veli Kavlak ise forma giyemeyecek. Manuel Fernandes ve Egemen Korkmaz’ın durumları da teknik heyeti sıkıntıya soktu. Bel spazmı geçiren Fernandes ile hasta olan Egemen Korkmaz, son idmanda yer almadı. İbrahim Toraman ile Mustafa Pektemek’in takımla birlikte çalışmalara katılması yüzleri güldürdü.


Bu sezon Türkiye ve Avrupa’da beklentileri karşılayamayan Trabzonspor cephesi de üç puana kilitlendi. Avrupa Ligi bileti için Karadeniz temsilcisine beraberlik yetecek. Bordo-Mavili ekipte, Fenerbahçe maçında sakatlığı yüzünden şans bulamayan genç savunma oyuncusu Mustafa Yumlu’nun yerine yine Glowacki’nin görev alması bekleniyor. Güneş, futbolcularından tüm güçlerini sahaya yansıtmalarını istedi. Bu arada dün İstanbul’a gelen Trabzonspor kafilesinde Bordo-Mavili taraftarlarla Burak Yılmaz arasında ufak bir gerginlik yaşandı. Takım otobüsüne binen Burak’la bazı taraftarlar arasında sözlü tartışma yaşandı. Araya girenler tartışmanın büyümesini önledi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ