Haber 16

İşte karşınızda 44 parmaklı adam!

Küba’da yaşayan ve “44 parmaklı adam” olarak tanınan Yoandri Hernandez palmiye ağaçlarına daha rahat tırmandığını söylüyor ve ekliyor ‘hayatımı böyle kazanıyorum’

İşte karşınızda 44 parmaklı adam!
  • Dünya / Son Dakika
  • 29 Ağustos 2011
  • İşte karşınızda 44 parmaklı adam! için yorumlar kapalı
  • 355 KEZ OKUNDU

Küba’da yaşayan ve “44 parmaklı adam” olarak tanınan Yoandri Hernandez (37) palmiye ağaçlarına daha rahat tırmandığını söylüyor. Yoandri, “Fotoğrafçılar sadece beni görüntülemek için geliyor. Bu şekilde hayatımı kazanıyorum” dedi.


Küba’da yaşayan ve “44 parmaklı adam” olarak tanınan Yoandri Hernandez (37) palmiye ağaçlarına daha rahat tırmandığını söylüyor. Guantanamo bölgesindeki Baracao’da yaşayan Yoandri, “Ekstra parmaklarımla gurur duyuyorum. Bunun bana Tanrı’nın bir lütfu olduğuna inanıyorum. Ekstra parmaklarım sayesinde Hindistan Cevizi ağacına ve palmiyeye çok rahat tırmanıyorum. Fotoğrafçılar sadece beni görüntülemek için geliyor. Bu şekilde hayatımı kazanıyorum” dedi. El veya ayak parmaklarında normalde olması gerekenden daha fazla sayıda doğuştan parmak bulunan kişilere verilen “polidaktili”de genellikle bazı parmaklar küçük kalırken, Yoandri’nin parmaklarında bu durum söz konusu değil.


TÜRKİYE


 

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ