Haber 16

İşte Mert Aydın’ın katilinin yüzsüzlüğü

KARS’ta 9 yaşındaki Mert Aydın’ı, tecavüz ettikten sonra iple boğup başını taşla ezerek öldüren katil zanlısı Aykut Balk’ın polis ifadeleri ortaya çıktı. Balk, cinayetten sonra Mert’in ailesine taziyeye bile gitmiş.

İşte Mert Aydın’ın katilinin yüzsüzlüğü
  • Gündem / Son Dakika
  • 14 Nisan 2014
  • İşte Mert Aydın’ın katilinin yüzsüzlüğü için yorumlar kapalı
  • 285 KEZ OKUNDU

Türkiye’yi üzen Mert Aydın (9) cinayeti, Kars Emniyet Müdürlüğü’nün ‘akıl dolu’ operasyonuyla önceki gün aydınlandı. İl Emniyet Müdürü Ercan Çakmak’ın başında bulunduğu özel ekip tarafından yürütülen operasyon, diğer polislerden dahi gizlendi.
Operasyon yine büyük bir gizlilik içinde sonuçlandırıldı ve Balk, sessiz sedasız gözaltına alındıktan sonra tutuklanarak cezaevine konuldu.
‘BAŞSAĞLIĞINA GİTTİM’
İl Emniyet Müdürü Çakmak’ın bizzat katıldığı sorguda Balk, cinayetin ardından yaşananları da anlattı. Balk, “Mert’in cesedi bulununca haberleri izlemeye başladım. Haberlerde başka bir kişinin görüntüsünü görünce panik yapmadım. Mert için yapılan yürüyüşlere katıldım. Evine başsağlığına da gittim. Gözaltına alındığımda diğer suçlarımdan dolayı yakalandığımı zannettim. Sonra görüntüleri gösterdiler” diye konuştu.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ