Haber 16

İznik Belediyesi’nden Kırsal’a Sağlık Evi

İznik Belediyesi 7 merkez mahalleye yaptığı yatırımların yanı sıra 39 taşra mahalleye de yapmış olduğu yatırımlarla kırsal kalkınmaya destek oluyor. Yatırımlarına bir yenisini daha ekleyen İznik Belediyesi son olarak ilçenin Çamdibi Mahallesi’nde Sağlık Evi inşa etti.

İznik Belediyesi’nden Kırsal’a Sağlık Evi
  • Gündem / Son Dakika
  • 16 Eylül 2017
  • İznik Belediyesi’nden Kırsal’a Sağlık Evi için yorumlar kapalı
  • 1.656 KEZ OKUNDU

İznik Belediyesi kırsal kalkınma çalışmaları kapsamında taşra mahallelerde yöre halkının sosyal ve kültürel hayatına destek olacak yatırımları da bir bir hayata geçiriyor. Vatandaşların düğün, cemiyet ve sosyal aktivitelerini gerçekleştirebilecekleri, Kültür Merkezleri, oyun alanları, futbol sahaları, çevre düzenlemeleri, yol çalışmaları gibi bir çok yatırımın yanı sıra kırsal bölgelere sağlık yatırımları da başladı. İznik Belediyesi İlçenin Çamdibi Mahallesi’nde ihtiyaç olan Sağlık Evini inşa ederek vatandaşın hizmetine sundu. İçerisinde doktor odası, lavabosu ve muayene alanı bulunan Sağlık Evi ile mahalle halkı ihtiyaçlarına kısa sürede erişme fırsatı bulacak.

İnşa edilen Sağlık Evini yerinde inceleye İznik Belediye Başkanı Osman Sargın açıklamasında “Belediye olarak kırsal kalkınma çalışmalarımız kapsamında taşra mahallelerde yöre halkının sosyal ve kültürel hayatına destek olacak yatırımları bir bir hayata geçiriyoruz. Vatandaşlarımızın düğün, cemiyet ve sosyal aktivitelerini gerçekleştirebilecekleri, Kültür Merkezleri, oyun alanları, futbol sahaları, çevre düzenlemeleri, yol çalışmaları gibi bir çok yatırımın yanı sıra kırsal bölgelere sağlık yatırımlarımıza da başladık. İlçemizin Çamdibi Mahallesi’nde ihtiyaç olan Sağlık Evini inşa ederek vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz. İçerisinde doktor odası, lavabosu ve muayene alanı bulunan Sağlık Evi ile hemşerilerimiz ihtiyaçlarına kısa sürede erişme fırsatı bulacak” dedi.

Çamdibi Mahallesi Muhtarı Mehmet Salım ise Belediye Başkanı Osman Sargın’a destekleri ve çalışmaları dolayısıyla mahalle halkı adına teşekkür etti.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ