Haber 16

Kars’ta BDP’li Ülkücü kavgası!

Kars’ta, bir grup BDP’li ile Mustafa Yıldızdoğan konseri için bilet satan ülkücüler arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Polis 5 kişiyi gözaltına alırken, kurusıkı silah kullanan bir kişi aranıyor.

Kars’ta BDP’li Ülkücü kavgası!
  • Son Dakika / Yerel Haberler
  • 11 Mayıs 2012
  • Kars’ta BDP’li Ülkücü kavgası! için yorumlar kapalı
  • 301 KEZ OKUNDU

Olay, dün 17.00 sıralarında Atatürk Caddesi üzerindeki at heykeli önünde meydana geldi.


12 Mayıs’taki Mustafa Yıldızdoğan konseri için kurulan bilet satış standına yaklaşan BDP’li 25 kişi, buradaki ülkücülere iddiaya göre sözlü sataşmada bulundu. Çıkan tartışma kısa sürede yumruk yumruğa kavgaya dönüştü. Kavgada muşta ve sopalar da kullanıldı. Bu arada iddiaya göre BDP’lilerden biri, kurusıkı tabancayla havaya rastgele 3 el ateş etti. Ülkücülere saldıran grup, daha sonra polisin geldiğini görünce ara sokaklara girerek kaçmaya başladı.


Polis çevrede geniş güvenlik önlemi alırken, olayın yaşandığı yerde güvenlik şeridi çekerek incelemelerde bulundu. Muşta ve sopalar toplanırken, olaylara karışan her 2 gruptan 5 kişi gözaltına alındı. Emniyet’e götürülen kavgacılar, birbirlerinden şikayetçi olmadı. Havaya rastgele ateş açan ve kimliği tespiti yapılan kaçan şüphelinin yakalanması için çalışmalar sürdürülüyor.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ