Haber 16

Kemal Bey Baykal gibi konuştu!

Terör zirvesinde işler arap saçına döndü. Başbakan Erdoğan’ın daveti muhalefet cephesini dalgalandırdı..

  • Politika / Son Dakika
  • 29 Haziran 2010
  • Kemal Bey Baykal gibi konuştu! için yorumlar kapalı
  • 307 KEZ OKUNDU

Geçtiğimiç Cumartesi günü Kılıçdaroğlu’nun “Başbakan böyle bir görüşmeyi arzu ederse bizim açımızdan sorun yok” şeklindeki sözleri ile başlayan ılımlı hava sona mı eriyor?

Başbakan Erdoğan ile muhalefet partileri arasında görüşme krizi yaşanıyor.. Terör sorununda ‘kollektif akıl’ çabaları boşa çıkacak gibi. Erdoğan’ın terör sorunu için liderleri davet edeceğini açıklaması muhalefeti huzursuz etti…


CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Erdoğan’ın kendilerine gelmesini isterken, davete ne cevap vereceği kesinlik kazanmadı. MHP lideri Devlet Bahçeli ise Başbakan ile görüşmeye ter türlü karşı..


KILIÇDAROĞLU: KENDİSİNİ CUMHURBAŞKANI KOLTUĞUNDA MI SANIYOR


Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısından sonra Erdoğan’ın bu yöndeki sözlerine ”Sayın Başbakan kendisini Cumhurbaşkanı koltuğunda mı sanıyor bilmiyorum ama biz sayın Başbakanı ziyaret etmesi için bekleriz” diye karşılık verdi..


BAHÇELİ: LİDERLERİ GÜL TOPLASIN


Bahçeli tavrını daha net ifade etti. Partisinin grup toplantısından sonra tartışmayla ilglili olarak,“Başbakan’la bir araya gelmeyi düşünmüyorum, liderleri Cumhurbaşkanı toplasın” dedi.


ERDOĞAN: YÜRÜTMENİN BAŞIYIM


Başbakan Erdoğan muhalefet liderlerinin bu sözlerine cevabı gecikmedi. Erdoğan yürütmenin başı olduğunu hatırlatarak muhalefet liderlerine şu cevabı verdi:  


Ben şu anda Cumhurbaşkanlığı makamında olduğumu söylemedim ama ben Başbakanım ve şu anda yürütmenin başıyım. Yürütmenin başı olarak da şu anda bu konuda atılması gereken adımları atmak durumundayım.”


Erdoğan, randevu taleplerinin önümüzdeki hafta yapılabileceğini sözlerine ekledi..

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ