Haber 16

Kesik başta kamera görüntüsü

Münevver Karabulut cinayetinde kayıp olduğu iddia edilen kamera görüntüleri duruyor. Ceset çöpe atılırken görüntüde kimler var?

  • Son Dakika
  • 06 Haziran 2009
  • Kesik başta kamera görüntüsü için yorumlar kapalı
  • 347 KEZ OKUNDU

İstanbul Valisi Muammer Güler, Münevver Karabulut’un firari katil zanlısı Cem Garipoğlu’nun kayıp olduğu iddia edilen kamera kayıtlarının ellerinde olduğunu belirterek, “Görüntülere göre şu anda tek zanlı Cem Garipoğlu” dedi.

CESEDİ TEK BAŞINA BIRAKMIŞ


İstanbul Valisi Muammer Güler, kız arkadaşı Münevver Karabulut’un başını keserek öldürdükten sonra ortadan kaybolan Cem Garipoğlu’nun Bahçeşehir’deki villaları ile Etiler’deki sokakta bulunan kamera görüntülerinin ortadan kayıp olduğu iddialarını yalanladı. Ulusal bir televizyon kanalının sorularını yanıtlayan Güler, görüntülerin ellerinde olduğunu vurgulayarak şöyle konuştu: “Görüntüler biraz bulanık. Ancak görüntülerdeki kişinin Cem Garipoğlu olduğunu tespit ettik. Zanlı cesedi araca tek başına koymuş ve çöp konteynırına da tek başına bırakmış. Bu görüntüler ışığında tek zanlı Cem Garipoğlu’dur.”

SORUŞTURMA TİTİZLİKLE YÜRÜYOR

Yeni Şafak Gazetesi’nin haberine göre Vali Güler, soruşturmanın selameti açısından görüntüler ile ilgili olarak fazla açıklama yapılmadığının altını çizerek, Karabulut ailesinden sabırlı olmalarını istedi. Münevver Karabulut’un ailesini bir baba olarak çok iyi anladığını vurgulayan Güler, “Acısı nedeniyle bazen sert açıklamalar yapıyor. Ancak Emniyet Müdürümüz Cerrah ve ekibi gece gündüz çalışıyor. Önemli bulgular var elimizde. Aile bize olan güven ve inancını yitirmesin” dedi.

SATANİST BULGU YOK

Vali Güler, cinayette satanist bulgular elde edilip edilmediği sorusunu ise “Hayır, ancak Münevver Karabulut’un ailesi, Cem Garipoğlu ve kardeşinin bu tür sitelere üye olduklarını tespit ettiklerini söylediler. Biz tüm bunları bir bir değerlendiriyoruz. Ailenin iddialarını da dikkate alıyoruz” şeklinde yanıtladı.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ