Haber 16

Kılıçdaroğlu iktidara yüklenmeye devam ediyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MİT-PKK görüşmelerini değerlendirdi. Kılıçdaroğlu’na göre AK Parti…

Kılıçdaroğlu iktidara yüklenmeye devam ediyor
  • Politika / Son Dakika
  • 24 Eylül 2011
  • Kılıçdaroğlu iktidara yüklenmeye devam ediyor için yorumlar kapalı
  • 340 KEZ OKUNDU

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MİT-PKK görüşmelerini değerlendirdi. Kılıçdaroğlu’na göre AK Parti terörü sonlandırmak istemiyor!..


STV Haber’e konuk olan Kılıçdaroğlu, hükümetin terörle mücadele konusunda gerçekleri toplumdan gizlediğini iddia ederek,”Terörü bitirecekse gitsinler görüşsünler” sözünü yineledi.


“AK PARTİ TERÖRÜ BİTİRMEK İSTEMİYOR!”


Hükümetin terörü çözme konusunda bir iradesinin bulunmadığını da sözlerine ekledi. Kılıçdaroğlu, “Terör sorununun çözümü için açık açık söyledik. Samimi bir biçimde atılacak her türlü adıma yardımcı olacağız, dedik. Geldiler mi? Hayır… Demek ki hükümetin bu sorunu çözmeye yönelik bir düşüncesi yok, olsaydı gelirlerdi.” şeklinde konuştu.


“TERÖR ÖNCEDEN DE VARDI AMA…”


Ak Parti hükümetinden önce de terörün var olduğunu ancak yapılan ciddi operasyonlarla terörün neredeyse sonlandırılma noktasına geldiğini ve örgütün eylem yapamadığını söyleyen Kılıçdaroğlu, sorunun çözümün adresinin CHP olduğunu savundu.


TERÖRÜN ÇÖZÜMÜ İÇİN…


Terörün bitirilmesi için, “Parlamentoda bir ortak akıl heyeti kurardık. Her partiden eşit sayıda bu konuları bilen bu konuları çözmek isteyen milletvekilleri gelirdi bir araya. Üniversitelerden, sivil toplum örgütlerinden bu konuda araştırma yapan bilim insanlarında görüş alınırdı. BDP’de bu görüşmenin içinde bir parça olurdu. Sorunun çözümü için oturulur ve sağlıklı çözümler üretilir.TBMM’de oluşturulacak ortak bir komisyonlar bu sorun büyük ölçüde çözülür.” diyerek çözüm önerisini açıkladı.


KALKAN İSRAİL’İ KORUMAK İÇİN


Türkiye ile İsrail arasında yaşanan Mavi Marmara kriziyle ilgili de açıklamalarda bulunan CHP lideri, hükümetin Malatya’ya konuşlanacak füze kalkanı ile ilgili açıklama yapması gerektiğini kaydetti. Kılıçdaroğlu, füze kalkanının asıl amacının, İsrail’i İran’a karşı korumak olduğunu da belirtti.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ