Haber 16

Kılıçdaroğlu kendini ayrana verdi!

CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Burdur’da vatandaşın derdini ayran içerek dinledi.

Kılıçdaroğlu kendini ayrana verdi!
  • Politika / Son Dakika
  • 27 Mayıs 2013
  • Kılıçdaroğlu kendini ayrana verdi! için yorumlar kapalı
  • 364 KEZ OKUNDU

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Burdur’un Bucak İlçesi’nde işadamları, muhtarlar, sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle öğretmen evindeki kahvaltıda bir araya geldi.


KILIÇDAROĞLU AYRAN İÇEREK VATANDAŞI DİNLEDİ


Kılıçdaroğlu daha sonra Sanayi Sitesi’ne yaptığı ziyaret esnasında emekli bir esnaf maaşından yakındı. Geçinemediğini ve iki çocuk okuttuğunu, sıkıntılar çektiğini söyleyen vatandaşı Kılıçdaroğlu ayran içerek dinledi.


ERDOĞAN MİLLİ İÇKİ İLAN ETMİŞTİ


Alkol düzenlemesi öncesinde Başbakan’ın “Milli içkimiz ayrandır” demesi üzerine yaşanan tartışma günlerce kamuyounda tartışılmış ve ana muhalefet lideri tarafından da sert bir şekilde eleşitirilmişti.


‘SİYASET AHLAK GEREKTİRİR’


CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Bucak’ta yaptığı konuşmada, siyasetin her şeyden önce ahlakı gerektirdiğini söyledi. Her şeyden önce siyasetçinin vatandaşına doğruları söylemesi gerektiğini kaydeden CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Doğruları söylemiyorsa vatandaşını kandırıyor demektir. Siyaset, siyasetçinin cebini dolduracağı alan değildir, yandaşını zengin edeceği alan değildir diye konuştu.


‘İKTİDARIN İPİNİ ÇEKİN’


Kendisini dinleyenlere Size düşen görev de sizin ipinizi çeken iktidarın sandıkta ipini çekmek. Bu kadar basit diye seslenen Kılıçdaroğlu, yeni anayasa, çözüm süreci ve Suriye konularında da değerlendirmelerde bulundu.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ