Haber 16

Kılıçdaroğlu yeniden genel başkan!

Kemal Kılıçdaroğlu, CHP’nin 34. Olağan Kurultayı’nda 1232 geçerli oyun 1164’ünü alarak yeniden genel başkan oldu.

Kılıçdaroğlu yeniden genel başkan!
  • Politika / Son Dakika
  • 18 Temmuz 2012
  • Kılıçdaroğlu yeniden genel başkan! için yorumlar kapalı
  • 374 KEZ OKUNDU

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu , ”Kardeş kavgasının olmadığı, çocukların yatağa aç girmediği, barışın, huzurun, onurun olduğu bir ülke için yola çıktık. Yolculuğumuz devam edecek” dedi.


Kılıçdaroğlu, partisinin Ankara Spor Salonu’nda gerçekleştirilen 34. Olağan Kurultayında 1232 geçerli oyun 1164’nü alarak yeniden genel başkanlığa seçilmesinin ardından bir teşekkür konuşması yaptı.


Sanatçı Onur Akın’la sahneye gelen ve Akın’ın, ”Bir ıslık da sen çal” şarkısı eşliğinde salonda bulunanları selamlayan Kılıçdaroğlu, değişim, dönüşüm, aydınlık bir Türkiye için, hiç kimseyi ötekileştirmemek, herkesi kucaklayarak, baştacı ederek, Türkiye’yi yaşanabilir bir ülke yapmak adına yola çıktıklarını belirterek, şunları söyledi:


”Kardeş kavgasının olmadığı, çocukların yatağa aç girmediği, barışın, huzurun, onurun olduğu bir ülke için yola çıktık. Yolculuğumuz devam edecek. Bu süreçte destek, gönül veren, el veren herkese şükranlarımı sunuyorum. Hepinize yürekten muhabbetlerimi sunuyorum.”


Kılıçdaroğlu’nun teşekkür konuşmasının ardından kurultayın birinci gün çalışmaları tamamlandı. Kurultay Parti Meclisi ve Yüksek Disiplin Kurulu üyeliklerine seçim yapmak üzere yarın sabah 08.30’da yeniden toplanacak.


Gül’den Kılıçdaroğlu’na tebrik


Cumhurbaşkanlığı’ndan yapılan yazılı açıklamada, “Sayın Cumhurbaşkanımız, Cumhuriyet Halk Partisi’nin 34. Olağan Kurultayı’nda Genel Başkanlığa yeniden seçilen Kemal Kılıçdaroğlu’na bir tebrik telgrafı göndermiştir” denildi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ