Haber 16

Kınalıada açıklarında tekne battı!

İstanbul’da Kınalıada açıklarında bir tekne battı. Düğünden çıkan kişiler Maltepe’ye gitmeye çalışıyordu. Kayıplar var..

Kınalıada açıklarında tekne battı!


Marmara Denizi’nde, Kınalıada açıklarında bir teknenin battığı bildirildi.

Sahil Güvenlik Marmara ve Boğazlar Bölge Komutanlığından alınan ilk bilgilere göre, komutanlığa, Kınalıada açıklarında, niteliği ve içerisinde kaç kişinin olduğu öğrenilemeyen bir teknenin battığı ihbarı yapıldı.

Batan tekneden bir kişinin kurtulduğu ve ihbarında bu kişiden geldiği öğrenildi.


Alınan ilk bilgilere göre, sat 01.30 sıralarında içinde 5 kişinin bulunduğu tekne Bostancı’dan açıldı. Kınalıada açıklarında alabora olan teknedeki 5 kişiden biri olan Abdülkadir Himmet, bir yolcu motoru tarafından görüldü. Motora alınan Abdülkadir Himmet, Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürülerek tedavi altına alındı. 8 metrelik kamarasız teknede bulunan Cihan Şahin, Yücel Yazgan, Şerafettin Yakar ve henüz soyadı öğrenilemeyen Tolga isimli kişinin ise aranması sürdürülüyor.

Komutanlık tarafından olay bölgesine bir helikopter ile 2 sahil güvenlik botunun gönderileceği ve arama çalışmalarının başlatılacağı kaydedildi.

CHP’DE KAZA ŞOKU

Kayıp gençlerden 2’sinin CHP Gençlik Kolları üyesi olduğu öğrenildi. Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin teyzesinin oğlu ve CHP Gençlik kolları üyesi Cihan Şahin’in babasının Kınalıada Muhtarı olduğu öğrenildi.

Olayın duyulması üzerine CHP İstanbul İl Başkanı Gürsel Tekin ile Başkan Yardımcısı Mehmet Uğur Afacan, Adalar Belediye Başkanı Mustafa Farsakoğlu’nu arayarak son durumla ilgili bilgi aldı.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ