Haber 16

KIYMIK kadar ama…

Yazarımız Görünmez Kalem sosyal devlet olma hakkında bir yazı kaleme aldı ve belediyelerin nikah kıyma hizmetlerine değindi.

KIYMIK kadar ama…

Ülke gündemi o kadar yoğun ki yazmaya kalkışsanız bir gecede o değişik konuyla ilgili sayfalarca yazı yazabilirsiniz. Kapatılan DTP’nin yasaklı başkanına o konuşmayı o açıklamayı yaptıranın asıl amaçlarının ne olduğu hakkında olsun, Danimarkalı o kendini bilmez, Müslümanlara hakaretler yağdıran o densize olsun ve daha niceleri…

 

Ben ise bugün size bir okurumuzun gönderdiği mail doğrultusunda bir yazı yazacağım. Yazımın konusu KIYMIK!

 

Evet kıymık dendiğinde aklınız da oluşan çağrışım çok küçük bir ağaç parçası. Özellikle elimize battığında çıkarması gerçekten zor olan ve sakınılan göze genelde kaçan bir şey.

 

İşte belediyelerin yaptığı onca güzel çalışmayı da kıymık kadar küçük ama vatandaşın canını en az kıymık kadar acıtan ve gerçekten toplumda sosyal bir yara oluşturan bazı çirkin durumlar gölgelemekte.

 

Okurumuz Bursa’dan bize yazmış ve Merinos Nikah Dairesi’nde nikah kıydırmak istediğinde karşısına çıkarılan ve diretilen bazı haksız olaylardan bahsetmiş. Dilerseniz gelin o maili harfi harfine bir okuyalım:

 

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ