Haber 16

Kollama ne zaman başlayacak

Bakın dizinin yönetmen ve gözde oyuncuları neler söylüyor.

  • Dünya / Son Dakika
  • 14 Eylül 2009
  • Kollama ne zaman başlayacak için yorumlar kapalı
  • 425 KEZ OKUNDU

Samanyolu TV’nin reyting sıralamasında üstlere yerleşen kaliteli projesi Kollama yeni sezona çarpıcı sürprizlerle giriyor. Bakın dizinin yönetmen ve gözde oyuncuları neler söylüyor.

 

Set çalışmalarının oldukça yoğun olduğu bu sezon başta Yiğit ve Melike olmak üzere tüm oyuncuları zorlu anlar bekliyor. Oyunculuk yeteneklerini daha çok gösterecekleri bu sezonda seyirci bir gerçekle sarsılacak.

“Sabit” bir karakter geliyor!…

Ve artık Yiğit’in karşısında ona dur diyebilecek, ona rakip olabilecek yeni bir yüz geliyor. Herkesin yakından tanıdığı bu yeni yüz Kollama severleri çok mutlu edecek. Ali Başar, ekranlara yakışan yüzü ve başarılı oyunculuğuyla Kollama dizisinin seyrini değiştirecek..

Yönetmen Cem Akyoldaş, bu sezon Kollama’nın artık farklı bir görev üstlendiğini ve gerçeklerin yavaş yavaş ortaya çıkacağını belirtti. Akyoldaş, “Çok önemli mesajlar taşıyan bu sezon bizleri daha çok yoracak ama o kadar derin mesajlar taşıyor ki değil üçüncü sezon, dördüncü sezonu bile alır götürür bu hikâyeyle” dedi.

Dizideki yoğun çalışmalarına devam eden Akyoldaş ayrıca 30 Ekim’ de vizyona girecek Konak adlı gerilim filminin de yönetmenliğini üstlenmiş. Sinemanın castında ise Kollama’ dan tanıdığımız oyuncular var.

Yiğit karakteri ile milyonların gönlüne giren Orhan Bıyıklı, “Bu sezon Yiğit çok sarsılacak. Yıllarca doğru bildiklerinin yanlış olması ve düşman sandıklarının onun en yakını çıkması Yiğit’i daha çok dağıtacakken bir de bunun üstüne Melike’ye gerçekten aşık olacak bu yüzden işleri hepten sarpa saracak..Yiğit, aslında Halime’yi hiç unutmuyor ama yaşadığı çarpıcı gelişmelerden uzaklaşmak için yaklaştığı Melike’ye gözü hiçbir şeyi görmeyecek kadar abayı yakacak. Seyirci sakın kızmasın” diyerek dizi hakkında önemli noktalara değindi.

Melike karakteri ile dizinin seyrini değiştiren Yeliz Şar ise; “Bu dizide hem masum hem suçlu rolünü oynayarak inanılmaz keyif alıyorum. 11 yıldır bu sektördeyim ama senaryosuyla hikâyesiyle beni bu kadar tatmin eden bir projede hiç bulunmamıştım” dedi. TRT ‘de ki çalışması son bulan güzel oyuncu şimdilerde başka projelerle anlaşmak üzere. Kollama’da ve Aşkına Eşkıya’da kötü rolünü çok güzel oynayan oyuncuya artık gelen teklifler hep kötü karakter yönünde. Bu durumdan şikâyetçi olmayan oyuncu, kötüyü oynamak benim için daha faydalı, o psikolojiyi de yaşamış oluyorum dedi.

Samanyolu izleyicisinin bir türlü kendisini benimseyememesine üzülen güzel oyuncu, “bu projenin içinde olmaktan gurur duyuyorum, dizinin kalitesine layık olabilmek için elimden gelen performansı gösteriyorum, göstereceğim de izleyici ile aramda anlayamadığım sorunlar var sanırım benim kötü rolüm onlara çok ters geldi. Yiğit’i o kadar benimsemişler ki film icabı bile olsa ona zarar vermeme dayanamıyorlar” dedi.

 

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ