Haber 16

Kurtlar Vadisi çizgisinden sapıyor!

Kurtlar Vadisi’nde İskender’in otomobil plakasını görenler şaşırdı. O aracın plakasında Erdoğan’ın kısaltması var.

  • Dünya / Son Dakika
  • 09 Ekim 2009
  • Kurtlar Vadisi çizgisinden sapıyor! için yorumlar kapalı
  • 454 KEZ OKUNDU

Kurtlar Vadisi ekibine bir şeyler oldu! Star transferinin ardından, senaryoda büyük değişikliğe giden ekip, Ergenekon’a benzer bir yapılanmanın içerisine girdi. İskender’in bindiği aracın plakası ise bir hayla ilginç!

Vadi, Star’a geçti; dizinin senaryosunda çok büyük değişiklikler yaşandı. Dizi ekibi işe dizinin popüler yüzlerinden kurtulmayla başladı. Muro ve ekibini tamamen ordadan kaldıran senaryo ekibi, ikinci iş olarak ta AK Parti’li Eski Bakan Kürşat Tüzmen’in dizide istihbaratçı kardeşi Alper’e göz dikti. Polat Alemdar, askeri konulurda araştırma yapan profesörü korumak için Alper’i (Tarkan Tüzmen) Cevat’a kurban verdi.

POLAT’IN EKİBİ ZORDA

Yapılan saldırılarla köşeye sıkışan Polat, soluğu Başbakan’ın yanında aldı. Başbakan’ın özel ricasına rağmen Memati ve ekibi, Polat’ın da ısrarlarına rağmen polise yakalandı. Transferleri sırasında olası saldırılara karşı harekete geçen Polat, Cevat’ın saldırısına önceden farketti ve ekibine yönelik saldırıyı zor da olsa önlemeyi başardı.

POLAT VE İSKENDEN BÜYÜK PATRONUN PEŞİNDE

Türkiye’yi yöneten dış güçlerin Türkiye uzantısındaki ismi öğrenebilmek amacıyla profesörün yakalanmasına gözyuman İskender, Cevat’ın Şile yolundaki tesislerini kuşattı. İskender’i burada bekleyen isim ise yine Polat oldu. Polat’ın silahıyla burun buran gelen İskender, hiçbir yorum yapmadı.



 





 


 

internethaber

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ