Haber 16

Kurtlar Vadisi Pusu’nun başlama tarihi

Musa Uzunlar, hem başrolünde olduğu sinema filmi, hem de Kurtlar Vadisi Pusu dizisiyle ilgili bilgiler verdi. İşte Kurtlar Vadisi’nin başlama tarihi!

  • Dünya / Son Dakika
  • 03 Eylül 2009
  • Kurtlar Vadisi Pusu’nun başlama tarihi için yorumlar kapalı
  • 344 KEZ OKUNDU

Kurtlar Vadisi Pusu’da İskender Büyük’ü oynayan Musa Uzunlar, Gladio filmini 21 Ağustos’ta bitirdiklerini belirterek bir haftadır da dinlendiğini anlattı.

Kurtlar Vadisi Pusu’nun ise 15 Eylül’de çekimlerine başlayacaklarını söyleyen Musa Uzunlar, dizinin akıbeti için “Ben de bilmiyorum” diye konuştu. Uzunlar, dizinin yayın tarihi hakkında kesin bir bilgisi olmamakla beraber, çekimlere başlamalarından bir kaç hafta sonra yayınlanabileceğini belirtti.

Eylül ayı sonlarına doğru sevilen dizi Kurtlar Vadisi Pusu’yu izlemeye başlayabiliriz. Burada ortaya 2 tarih çıkıyor ya 24 Eylül Perşembe akşamı ya da 1 Ekim Perşembe akşamı yayınlanmaya başlayacaktır.

SENARYOYU BİZ DE ÇEKİMDEN ÖNCE ALIYORUZ

Senaryoyu bir hafta veya çekime başlama sürecinde aldıklarını belirten Musa Uzunlar, bunun sete hazırlanmasını da çok fazla etkilemediğini söyledi. Uzunlar, “Karakter oturduktan sonra çok fazla bir şey değişmiyor. Çünkü çizgisi belli olan karakterin değişik olaylar içerisindeki halleri görüyoruz…Kendi adıma etkilenmiyorum” dedi.

O SES TONUNU NASIL OTURTTU?

Bölümler geldikçe karakterle yavaş yavaş tanışıp zenginleştiğini anlatan Musa Uzunlar, karakterin ses tonunu nasıl oturttuğuyla ilgili bir soruya “Başlangıçta şeker hastası olması, o zayaflığı, o yaşamışlığı bana o sesi hissettirdi” dedi. Musa Uzunlar, askerlik yaparken bir üsteğmeninin sesini anımsayıp ondan esinlendiğini ifade etti.

Musa Uzunlar, “Zannediyorum tutuldu ve çok da konuşuldu” dedi. Sesini o şekilde kullanmasının tiyatroda zor olabileceğini ancak dizide bu sorunu yaşamadığını belirten Uzunlar, “Bazen bana yardımcı da oluyor. Çünkü sesimi akort etmeden sahneye başlamıyorum” dedi.

ÖZEL HAYATIYLA İLGİLİ SORUYA NE DEDİ?

Bu arada Musa Uzunlar, dizide kızı Funda’yı oynayan İpek Karapınar ile aşk yaşadığıyla ilgili haberlerin sorulması üzerine açıklama yapmaktan kaçındı.

Saba Tümer’in medyaya yansıyan haberleri hatırlatması üzerine “Dizide kızımı oynuyor fakat benim sadece yaptığım işte kalıp, özel hayatımın çok farklı olmasından ve bunu da kimseyi ilgilendirmemesinin yanındayım, yaşanan herşeyin” diye konuştu.

Konuğunun konuşmakta zorlandığını farkeden Saba Tümer, bir itirafta da bulunarak yalan haber olduğunu sandığı için sorduğunu söyledi. Musa Uzunlar ise “Yalan ya da doğru diye bir cevap vermiyorum. Öyle bir haber çıktı sadece” ifadesini kullandı.

Tümer de konuğunu daha fazla zorlamayarak konuyu değiştirdi.

Haber16 – Televizyon Gazetesi

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ