Haber 16

Kutlu Doğum Haftası 2015 Ne Zaman?

Diyanet İşleri başkanlığının da desteği ile başlayan kutlu doğum haftası kutlamaları her yıl olduğu gibi kutlu doğum haftası 2015 yılında da 14 Nisan – 20 Nisan tarihleri arasında kutlanılacaktır.

Kutlu Doğum Haftası 2015 Ne Zaman?

Kutlu doğum haftası 2015 yılı kutlamalarına Diyanet İşleri Başkanlığı dışında bir çok kuruluş katılmıştır. kutlu doğum haftası 2015 yılında etkinlikler düzenleyerek peygamber efendimiz Hz. Muhammed’in dünyaya gelişini kutlayan kurumlar şu şekilde sıralanabilir; özel ana okulları, kreşler, vakıflar, M.E.B bağlı okullar, kamu kurumları, siyasi partiler, dernekler.

Bu kurum ve kuruluşlar Kutlu doğum haftası 2015 yılı kutlamaları için kendi bütçeleri dahilinde gerçekleştirilecek etkinlikler için hazırlıklar yapmaya başlanmışlardır. Kutlu doğum haftası 2015 yılının da kutlu doğumun kutlanma amacına uygun etkinlikler hazırlanmasına dikkat edilmiştir. kutlu doğum haftası 2015 yılı kutlamaları da önce ki yıllar da olduğu gibi kutlanma amacı; Peygamber Efendimizin (sav) dünyaya gelmelerini kutlamak, Peygamber Efendimize (sav) olan özlemimizi dile getirmek, Peygamber Efendimizi (sav) yakından tanımak, Peygamber Efendimizi (sav) yeni nesillere doğru tanıtmak ve Peygamber Efendimize (sav) olan sonsuz sevgimizi göstermektir.

Bu amaçlar dahilin de farklı farklı etkinliklerle kutlu doğum haftası 2015 yılı kutlamalarına hazırlıklar hızlı bir şekilde devam etmektedir. Özellikle yeni nesillere ve çocuklara Peygamber Efendimizi (sav) layıkıyla tanıtmak ve kalplerini peygamber sevgisi ile doldurmak çok önemlidir. Bu amaçlar adına hem görsel hem de duyusal çocukların dikkatini çekebilecek çok güzel kutlu doğum haftası 2015 etkinlikleri düzenlenmektedir.

Kutlu doğum haftası 2015 yılı kutlamaları için tüm yurtta heyecanlı bir bekleyiş sürmektedir. Özellikle kutlu doğum haftası 2015 kutlamalarına çok kısa bir süre kalan şu günlerde hem etkinliklerde görev alanlar hem de etkinlik katılımcıları büyük bir merak ve heyecanla kutlu doğum haftası 2015 yılı kutlamalarını beklemektedirler.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ