Haber 16

Kuzey Irak’ın asansörleri Bursa’dan

Suudi Arabistan menşeli Wam Asansör firması, ihracat alanlarını geliştirerek Kuzey Iraklı El Adel United firması ile…

Kuzey Irak’ın asansörleri Bursa’dan
  • Gündem / Son Dakika
  • 23 Eylül 2011
  • Kuzey Irak’ın asansörleri Bursa’dan için yorumlar kapalı
  • 259 KEZ OKUNDU

Kuzey Irak’ın en büyük inşaat projesinin asansör ihtiyacı Türkiye’den tedarik edilecek. El Adel United firması ile Bursa’da Akçalar OSB’de faaliyet gösteren Wam Asansör, Kuzey Irak’ın Erbil şehrine inşa edilmesi planlanan alışveriş merkezi için iş birliği yaptı.


Suudi Arabistan menşeli Wam Asansör firması, ihracat alanlarını geliştirerek Kuzey Iraklı El Adel United firması ile iş birliği protokolü imzaladı. Erbil şehrine kurulacak alışveriş merkezi, Wam Asansör’ün Irak’taki ilk yatırımı olacak. Deshte Bahshat isimli projede; 497 villa, bin 250 daire, futbol sahası, emniyet karakolu, Tatlıses Alışveriş Merkezi, okul, sağlık merkezi bulunuyor. Irak’taki en büyük inşaat projesi, 10 bin insan kapasiteli olacak.


Projedeki tüm asansörlerin ve yürüyen merdivenlerinin ihtiyacını karşılayacak olan Wam Asansör’ün sahibi Abdulghai Hussain, Kuzey Irak’taki ilk yatırımının kendileri için önemli bir adım olduğunu ifade etti. 2 hafta zarfında asansörlerin montajına başlanacağını ifade eden Hussain; AVM, daire, sağlık ve eğitim merkezlerini de içeren projenin bütün asansörleri ile yürüyen merdivenlerini kendilerinin yapacaklarını söyledi. Hussain, “Biz 2004 yılından bu yana Türkiye’de üretim yapıyoruz. Bursa gerçekten


büyük yatırım imkanlarına sahip. Biz iş birliği protokollerine önem veriyoruz. Avrupa ve Orta Doğu ülkeleriyle protokoller imzaladık. Bunlardan birisi de Kuzey Irak’taki bu büyük proje” dedi.


El-Adel United Yönetim Kurulu Üyesi Samy Al Jaaf ise, projenin Kuzey Irak için önemli bir çalışma olduğunu kaydetti.


“Türkiye için hayırlısı olsun” diyen iki fabrika yetkilisi, tokalaşarak objektiflere poz verdi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ