Haber 16

Maç öncesi taraftar tarih yazdı

Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki derbi öncesinde çok önemli dakikalar yaşandı. Fenerbahçe sahaya çıkarken bir tarih değişti..

Maç öncesi taraftar tarih yazdı
  • Son Dakika / Spor
  • 28 Mart 2010
  • Maç öncesi taraftar tarih yazdı için yorumlar kapalı
  • 331 KEZ OKUNDU



Maçın öncesinde iki Galatasaray ve Fenerbahçe takımları bu hafta hayata veda eden eski G.Saray başkanı Özhan Canaydın’ı saygıyla anan pankartlar ile sahada yer alırken Fenerbahçe’nin bu jesti Galatasaray taraftarından olumlu yanıt buldu.

FENERBAHÇE’YE ALKIŞ YAĞMURU

Ali Sami Yen’de bütün stadyum sarı-lacivertli takımı sahaya geldiğinde bu davranışından dolayı alkışladı ve seromoni işleminde bu alkış daha da artt ve Özhan Canaydın bütün statın alkışıyla bir kez daha anıldı. Stattaki Fenerbahçeli taraftarlar da Canaydın’ı gönülden alkışlayanlar arasındaydı.

CANAYDIN’IN BİR İDEALİ VARDI

Hatırlanacağı gibi geçen hafta yitirdiğimiz Galatasaray Kulübü’nün eski başkanlarından Özhan Canaydın, “Bir idealim var. Fenerbahçe Ali Sami Yen Stadı’nda alkışlanmalı” demişti.

BAŞKANIN VASİYETİ YERİNE GELDİ

Galatasaray’ın ‘centilmen başkanı’ Özhan Canaydın’ın bu mesajı Galatasaray tribünlerinde karşılık buldu ve sarı kırmızı taraftarlar Canaydın Başkan’ın vasiyetini yerine getirmiş oldu.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ