Haber 16

Market çalışanı genç kadını darp etti

Market elemanı, poşetlerini taşıdığı kadına dairesinde tecavüze kalkıştı. Çenesi ve kaburgaları kırılan kadını, iş arkadaşları bir gün sonra evde buldu. Saldırganın sözleri ürküttü.

Market çalışanı genç kadını darp etti
  • İslam / Son Dakika
  • 19 Haziran 2011
  • Market çalışanı genç kadını darp etti için yorumlar kapalı
  • 397 KEZ OKUNDU


FERİT ZENGİN’in haberi


Şişli’de özel bir hastanede (İstanbul Tıp Merkezi) kimyager olarak çalışan 32 yaşındaki A.T., bir markette alışveriş yaptıktan sonra poşetlerini evine kadar taşımasına yardım eden servis elemanının saldırısına uğradı. Tecavüze direnen genç kadın, zanlı tarafından çenesi ve kaburgaları kırılarak, başından ağır yaralandı. 16 Haziran’da olaydan 23 saat geçtikten sonra A.T.’yi merak eden ve cep telefonundan ulaşamayan iş arkadaşları Fulya’daki evine gitti.


Çilingirle kapıyı açtıran iş arkadaşları genç kadını bir gün önce giydiği elbisleri ile evin banyosunda kanlar içinde buldu. Dövülerek çenesi ve kaburgaları kırılan ve başında ağır yaralar bulunan A.T., Şişli Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yoğun bakım servisine kaldırıldı. A.T.’nin doktor ağabeyi ile aynı evi paylaştığı öğrenildi.


BATMAN’A KAÇTI


Çevredeki güvenlik kameralarını inceleyen polis, market çalışanı N.Y.’nin genç kadının peşinden gittiğini yaklaşık yarım saat sonra koşarak markete döndüğünü, aceleyle üzerini değiştirerek ayrıldığını belirledi. 19 yaşındaki zanlının kimliğini belirleyen polis özel bir ekibi Batman’a gönderdi ve bir akrabasının evinde yakaladı. Asayiş Şube Müdürlüğü’nde sorgulanan zanlı Nurettin Y.’nin kendisini sorgulayan polislere olayı gasp amacıyla yaptığını söylediği ve olayı şöyle anlattığı öğrenildi:


TAHRİK OLMUŞ


“2002 yılında ailemle birlikte İstanbul’a geldik. Ben onların yanında kalıyordum. Babam bir belediyede temizlik görevlisi olarak çalışıyor. 5 ay önce geçirdiğim psikolojik rahatsızlıktan dolayı tedavi gördüm. Yaklaşık 20 gün önce markette reyon görevlisi olarak çalışmaya başladım. İlaç parası için müdürümden 100 lira isteyince işyeriyle aram bozuldu. Olay günü reyonda dururken bayan alışverişini yaptıktan sonra mağaza müdüründen poşetlerini taşıyacak birini istedi. Müdürüm bana yardım et deyince onun poşetlerini alarak peşinden gittim. Bu sırada elbisesi açıktı ondan etkilendim. Eve vardığımızda poşetleri kaldırıp indirerken vücudunun çeşitli yerlerini gördüm. İlk önce bir yumruk attım. Balkona doğru koştu. Yakalayıp duvara vurdum. Bu sırada banyoya kaçmaya çalıştı. Arkasından birkaç tekme daha attım. Banyoya girince bayıldı. Yere düşünce 4-5 kez daha tekmeyle vurduğumu hatırlıyorum. Evde bulunan 475 lira parayı alarak oradan kaçtım. Kadına karşı cinsel bir saldırım olmadı.” N.Y. aceleyle markete döndüğünde üzerinde kan izlerini gören çalışanlara “Kavga ettim” dediğini, sonra otobüsle Batman’a kaçtığını söylediği belirtildi.


KAMERALARA YANSIDI


Zanlı N.Y.’nin genç kadının peşinden ellerinde poşetlerle gidişi güvenlik kameralarının kayıtlarına bu şekilde yansıdı. Polis, bu kayıtlardan N.Y.’ye ulaştı.


SABAH

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ